maanantai 15. helmikuuta 2016

Järjestyksen vaihto

Pikkasen taas venähti tää päivitysväli. Jo viikko sitten vaihdettiin järjestystä ja meinasin blogatakin silloin, mutten vaan saanut aikaiseksi. Ja töissä olen sen jälkeen ollutkin, vain perjantai oli vapaa. Ja kuten moni tietää, yksi vapaa tarkoittaa sitä, että kaikki kotityöt pitää tehdä silloin ja lepäämiset sun muut. Miulla meni niin, että puoli päivää hulluna kotitöitä ja puoli päivää huilaamista.

Mie olin päättänyt ja vissiin ilmoittanut täälläkin, etten enää ota kotikuvia, enkä sisusta. Mutta nyt oli kyllä ihan pakko! Kun kokeilin skräppäämistä joskus, löysin valokuvia vuodelta 2005. Niissä kuvissa oli sellainen järjestys, jota meillä ei ole sen jälkeen ollut eikä edes muistettu sellaista koskaan olleenkaan. Jostain syystä sitä ei olla sen jälkeen edes ajateltu. Lähinnä nämä kuvat on tarkoitettu näille sukulaisille ja tutuille, jotka tätä blogia käyvät tutkailemassa. Huonekalut ja kaikki tavarat on ihan samat, mitä ne on viimeksi kotikuvia laittaessa olleet. Mutta se järjestys, se on ihan muuta.
On ne huonekalut ja tekstiilit ja sisustustyyli muuttuneet kyllä siitä vuodesta 2005. Silloin oli vielä sininen kausi ja vitriini männyn värinen. Sohvakin oli harmaa vuodesohva, jota en muistanut edes.
Okei, mutta nyt niihin kuviin. En viitsinyt siivota ja järjestää kuvia varten, eli nämä eivät ole mitään sisustuslehtikuvia :) <--- tuo sanakaan ei varmaan ole yhdyssana, mutta en nyt jaksa miettiä, mistä kohtaa se pitää katkaista. Muutenkin voi olla kirjoitusvirheitä, kun päätä särkee...

Meijän Tikkakoski pääsi nyt paraatipaikalle. Kaikki on ihan samat kuin ennenkin.
Telkkari ja muut tykötarpeet on nyt tässä kohtaa. Eli tässä on viimeksi olleet v. 2005.
Ja toinen pää huoneesta. Miehen työpiste jää oikealle. En sitäkään viitsinyt siivota, rajasin vain vähän. Sohvan rumilus on edelleen sama.
Tämmöstä täällä tänään.
Seuraavan kerran sitten jotain muuta.

Ei kommentteja: