maanantai 26. lokakuuta 2015

Nyt kun vauhtiin pääsin...

....Niin ei muuta kun jatketaan siitä mihin eilen jäätiin.
Eilen oli kyllä kunnon näpräyspäivä. Ideoita tulvi suorastaan. Etenkin, kun törmäsin Pinterestissä ja muuallakin netissä vaikka sun mihin.

Yksi niistä oli banaanilaatikko. Oli ihan pakko tulostaa ja taitella sellainen. Ja mitäs muuta banaanilaatikossa säilytetään kuin lehtiä. Ui juku, kun on söpöjä :)
Omista jemmoista löysin ison kuppimallisen napin, jonka maalasin hopeisella maalilla. Siitä tuli säilytyspotti olkkarin pöydälle. Kaukosäätimenkin tekaisin, ei tämä telkkari ihan niin vanha ole, etteikö siinä kaukosäädintä olisi. Suklaarasian olen tulostanut ja taitellut jo aiemmin. Ja matto on vanha(hko) lasinalunen.
Toisenkin napin maalasin ja liimailin helmiä yhteen ja voila! Hajuvesiä tarjottimella. Nämä siirtyvät vessaan heti, kun sellaisen saan. Eli perjantaina ajattelin tilata sinne kalusteet. Jei! Lapsena miulla ei ollut nukkekodissa vessaa, mutta nyt mie sen sitten saan. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D
Maljakon ohjetta etsiskelin netistä, mutten löytänyt, joten tein itse. Rullasin paperia ja laitoin päälle washiteippiä. Seinällä oleva kellokin on muuten itsetehty. Leimasin embossaamalla. Nyt ei muistu mieleen, mitä se on suomeksi. Ehkä googlettamalla löytyy, jos joku haluaa tietää.
Tässä parempaa kuvaa keittiöstä. Näkyy taulukin lähempää, jaffa-keksit, kissanruokaa, Ibusal ja pannukakkujauhetta paketti. Verhotangot saatan ja melko varmasti maalaankin valkoiseksi.
Tässä näkyy mekot, joista viimeksi oli puhe. Väänsin rautalangasta henkarit, kun en klemmareita löytänyt. Koukkusysteemitkin tein itte.
Tämän pyörän löysin vintiltä, taisin kertoakin siitä. Se ei pysynyt pystyssä, joten väänsin rautalangasta ja napeista apupyörät. Nyt pysyy pystyssä :)
Terassin laatat on tarkoituksella erikokoisia. Leikkasin ne kissanruokapahvista ja maalasin harmaalla.
Tämä kuva meni vähän pieleen. Kännykkä tarkensi tapettiin, kun piti tarkentaa kukkakimppuun ja stereoihin. Tein siis eilen kaksi kukkakimppua askartelukukista. Heti tuli kodikkuutta lisää. Nuo stereot on kyllä hauskat, nekin itse maalattu.
Nyt miulla on maton virkkaus menossa. Siihen saattaakin vierähtää pikku hetki, kun teen ohuesta virkkauslangasta. Sen jälkeen ajattelin virkata torkkupeiton, tai sitten neuloa. Pitää tonkia lankavarastoja, jos löytyisi jotain ohutta lankaa, joka olisi jotain muuta kuin puuvillaa.

Kyllä täytyy sanoa, että tämä näpertely tempaisee mukaansa ihan täysillä. Monta tuntia hurahtaa niin, ettei sitä edes huomaa. Ja onpahan vähän vaihtelua noihin muihin: art journaliin, smash bookiin ja piirtelyihin.
Näkyillään taas!

Ei kommentteja: