torstai 16. huhtikuuta 2015

Torstai

Monta art journal sivua on jäänyt välistä, kun en enää nykyään viitsi kaivaa kameraa esille. Ja kuvien siirto ja muokkauskin vie mukamas niin paljon aikaa, etten viitsi sitäkään tehdä. Ja onhan siitä nyt niin suuri vaivakin, ainakin olevinaan. Siitä mennään, missä aita on matalin. Eli harrastan nykyisin kuvien ottamista Samsungilla, siis puhelimella, koska kuvat voi lähettää Picasaan langattomasti ja sitten koneella muokkaan vähän esim. lisään valoa. Kuvat on pieniä, ehkä puhelimen asetuksissa on jotain, jota en ole vielä keksinyt. Mutta ihan oikeasti se on hyvä kiireisen apuväline. Siis se puhelin.
En mie sitä puhelimena kuitenkaan käytä, vaan ihan Instagrammia ja kuvien ottamista varten se miulla on, kun ei maksanut mitään. Miehen vanha kun on. En mie peruspalikkaa kummempaa puhelimena tarvitse, kun en koskaan käy missään muualla kuin töissä tai kotona. Eniten töissä.

Ja kun yritän pysyä ajan tasalla noissa Journal52:ssa ja Journal Journeyssä, joudun ihan oikeasti karsimaan kaikkea tekemistä.
Ihan hyviä näistä kuvista kuitenkin tulee tuolla puhelimella.
Tässä 15. viikko Journal52: een. Aiheena Cards/kortit:
Käytin journal korttia ja leikkasin poalaset pelikorteista tähän. Suihkuttelin taustalle maaleja tai musteita vai mitä ne nyt on, Mod podgella liimasin palan tulostetusta kuitista (vintage kuitti jostain netin syövereistä), leimailin tekstiä ja pilkkuja Archival inkillä ja teippasin kahta eri washi-teippiä ja miun uusimmat ihanuudet: Clas ohlsonilta ostetut akryylitussit (nämä, jotka linkissä näkyy, olivat juuri tämän hintaiset, mutta hyllyssä oli myös neonväriset samanlaiset ja samankokoiset tussit hintaan 6,90€!! Melkein ilmaiset, kun normaali hinta oli yli 30€). Ja sitten käytin tätä huipputuotetta: permaball-kynä, jonka tilasin Verkkokauppa.com:sta, kun Clasulla ei sitä enää ole. Jokaisen mixed media ja art journal harrastajan unelma: kynä, joka piirtää mihin vaan ja on kuivuttuaan pysyvä. Mie kyllä olen onnistunut sotkemaan sillä ja se on levinnyt, kun päälle olen jotain pistänyt, mutta ehkä se ei ollut täysin kuiva. Mutta viimeistelypiirtelyihin ja kirjoittamiseen ihan huippu.
Tämä ei ollut maksettu mainos, vaan ihan käyttäjänä haluan antaa hyvän vinkin muille harrastajille.

Että tämmöstä, tulikin pidempi sepustus kuin suunnittelin.
Mie tässä taas odottelen aikaa kuluvaksi ja lähden iltavuoroon. Pitää yrittää keksiä jotain pikkupuuhaa, ettei aika tule niin pitkäksi ja tylsisty kokonaan.
Mutta nyt taidan kuitenkin lopetella ja lähteä tekemään jotain. En vaan tiedä, mitä.
Kivaa torstaita!

4 kommenttia:

Leea kirjoitti...

Mistä muuten tuo journal-kortti on peräisin, jostain valmiista setistä vai omaa tekoa?

Neiti Säästäjä kirjoitti...

Upea sivu! Nuo tussit alko kiinnostaa minua, käytitkö niitä tuossa sivussa ja voitko kertoa vähän tarkemmin että miten niitä käytetään?

Syrenia kirjoitti...

Vielä se punanen samsung toimii? :)

Sirutuuli kirjoitti...

Leea:Tuo kortti on alunperin löytynyt Pinterestistä ja siinä luki Happening this week ja muokkasin omaan käyttöön sopivaksi kuvankäsittelyohjelmalla Photoscape vaihtamalla this weekin tilalle today.
Susu: Voin yrittää nyt vaikka viikonlopun aikana tehdä oman postauksen niistä tusseista esim. vaihekuvilla.
Syrenia: Toimii hyvin ja sitä mie olen käyttänytkin niin paljon, etten viitti enää kameraa kaivaakaan esille :)