sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Sunnuntai

Toinen viikko Journal journeytä, tällä kertaa vuorossa glossy accents ja gloss heavy gel medium resist.
Kovin on pinkkejä ja räiskyvän punaista näissä miun sivuissa. Seuraavan kerran pitää valita jotain muuta väriä. Tähän siis ensin piirtelin ja sabluunan läpi laitoin noita edellä mainittuja aineita ja päälle suihkuttelin värejä. Ei siis mitään mestarillisia sivuja, vaan tehtäväharjoituksia.
Ei miun sivut kyllä koskaan ole mitään mestarillisia, mutta ymmärtänette mitä tarkoitan :)

Mitäs tänne muuta? Lunta on satanut kaksi päivää ja pakkasta tänään -12°C. Tuntuu kylmemmältä, kun tuulee. Tänään on leivottu, pesty pyykkiä, kaikkea pientä puuhaa.
Eli ei mitään uutta tai erikoista. Radiosta kuuntelen Kadonneen levyn metsästäjiä, kaikkea hullua musiikkia onkin olemassa. Ei tietenkään kaikki, mutta jotkut. Miun mielestä Radio Suomi on mennyt huonompaan suuntaan. Ennen tuli hyvät ohjelmat iltakasilta: Bluesministeri, Kantritohtori, Euroopan taivaan alla ja mitä muita niitä olikaan. Sekahakukin tuli just hyvään aikaan, nyt niiden ajat on taas muutettu ja kasilta tulee jotain luontoiltaa ym. puheohjelmaa. Eipä tarvi sitäkään kanavaa enää kuunnella kuin silloin tällöin. Viime viikolla kuuntelin Radio Citya askarrellessa.
Mie niin tykkään kuunnella radiota samalla, kun askartelen. Löytyisi vaan hyvä kanava, jossa olisi sopivasti puhetta, uutisia ja musiikkia.
Mutta nyt ei muuta kuin mukavaa iltaa!

2 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

pinkki on ihana väri!

Mukavaa viikkoa!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos samoin :)
Pinkki on kyllä ihana väri, samoin turkoosi ja näitä miun sivuilla näkyykin eniten :)