keskiviikko 21. tammikuuta 2015

On ilmoja pidellyt

Journal52 viikon 3 aiheena oli keskustelun avaukset. Suomessahan yleisin keskustelun avaus taitaa olla sää. Sen vaihtelevuus etenkin täällä viime päivinä, yhtenä päivänä on lämpöasteita muutama, satelee vettä ja kohta onkin kahenkympin pakkaset. Tästä oli helppo tehdä sivu.
Tiistain fahrenheitit on väärin, mutta en ole muistanut sitä korjata. Se oli jotain 3°F pintaan. Täytyi nuo fahrenheititkin laittaa mukaan, kun tuossa Facebook-ryhmässä suurin osa on amerikkalaisia ja heillä käytetään tuota lämpötila (onko se yksikkö?) juttua.

Onko muuten ihan yleinen ilmiö se, että blogit on hiljentyneet? Olen ollut huomaavinani sellaisen asian. Ehkä näiden aika alkaa olla ohi. En tarkoita vain omaani, vaan ihan muitakin. Hirveän vähän kommentteja kellään nykyisin verrattuna muutaman vuoden takaiseen. Voisihan sitä tietysti itsekin kommentoida enemmän, mutta harvoin tulee mitään kellekkään laitettua. Onkohan Instagram ajanut blogien ohi ja Facebook? Itse olen liittynyt molempiin, mutta harvoin mitään tulee laitettua sinne. Facebookissa nykyisin lähinnä seuraan ryhmiä, joihin olen liittynyt. Instagramiin olen laittanut tasan 2 kuvaa, kun harjoittelin tabletin käyttöä. Meidän tabletti on niin surkea, että yhtenä päivänä vietin 15 minuuttia yrittäen päästä sillä johonkin ja mihinkään en päässyt. Joten Instagramikin ihan turha miulle. Puhelin miulla on mopomalli, jolla pääsee nettiin, muttei mitään hienouksia saa.
Maalima muuttuu ja pitäis itsekin muuttua mukana, jotain pitäisi kehittää. Mutta mitä? Facebookki ei kiinnosta, että sinne mitään laittaisin, en edes halua, että kaikki tuttavat ja tuttavan tuttavat näkevät, mitä tuhertelen. Mie kun en ole mikään taiteilija, vaan ihan omaksi iloksi touhuilen näitä. Siellä vaan kaikki arvostelisivat, että kaikkea tuokin yrittää. Täällä ei kukaan ole ikinä pahaa sanaa sanonut miulle, eikä negatiivisesti arvostellut mistään. Kiitos siitä!

Mutta nyt mie käyn ihmettelemään, että mitä mie oikein tekisin näillä vapailla, jotka miulla tänään ja huomenna on. Mukavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Kiva ja osuva kuva!

Ihan mahdollista, että bloggaaminen on vähentynyt. Toisaalta moni käy lukemassa, mutta ei jätä kommenttia.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Se on kyllä totta, että käydään lukemassa, muttei jätetä kommenttia. Mie ainakin olen sellainen, tunnustan...

Leea kirjoitti...

Ehkä Facebook on vaikuttanut siihen tapaan, miten muuallakin netissä reagoidaan toisten juttuihin - joskus on helpompaa painaa vain "tykkään" kuin avata sanaista arkkua - tosin sinullahan näköjään onkin tuo rasti ruutuun-kysely postausten lopussa jonka voi rastia kommentoimatta. Huomasin sen nyt vasta ensimmäistä kertaa!

Sirutuuli kirjoitti...

Se voi muuten olla totta, että ihmiset haluaa helpon tavan kommentointiin.
Miulla on tuo tykkäys juttu ollut jo kauan, tietäisimpä vain, miten sen saisi näkyvämmäksi. Se on aika huomaamaton.