maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen loppuu ja lomakin loppuu

Mihin on tämä viikko mennyt? Loma alkaa olla lopuillaan (huomenna töihin) ja yhtään postausta en ole tehnyt. Edellisestä taitaa olla jo yli 10 päivää.
Aiemmin en oikein keksinyt mitään kuvattavaa, joten ehkä se on osasyy siihen, että blogi on jäänyt päivittämättä. Tuntuu, että kaikki on jo näytetty. Art journaliin olen tehnyt kaksi sivua ja kannen osittain. Niitäkään en ole viitsinyt kuvailla.
No, joka tapauksessa tällä lomalla en pahemmin siivoillut. Edellinen loma meni pelkästään siivotessa.
Jotain pientä sipistelyä siellä täällä on tehty ja lauantaina siivottiin miehen kanssa yhdessä ja keväisiä värejä ripottelin sinne tänne. (viitsiiköhän niistäkään kuvia ottaa, kun ne samat tyynyt ja verhot ym. on jo moneen kertaan näytetty?)

Keittiön taso ei kauaa tyhjänä pysynyt. Keksin siihen uuden jutun:
 Joo, taas sama kohta kuin edellisessä postauksessa... tylsää. Mutta kun muualla ei ole mitään tapahtunut (paitsi ne tyynyt).
Nyt on kalenteri, puhelimet, laturit, kynät, paperit, laskut ym. helposti saatavilla ja löydettävissä. Eikä puhelimia tarvitse ladata lattialla.
Paskarteluradiokin muutti tänne. Paskartelukaverina miulla on nykyään se meidän tabletti, joka toimii miten sattuu haluamaan. Eilen kehuin, miten hyvä se on ja toimii loistavasti. Tänään se ei sitten ole toiminutkaan, ei näytä videoita... Kätevä se silloin on, kun se toimii.
Meillä ei ole yhtään Pääsiäiskoristetta missään.
Pääsiäismenukin on omatekoista jauhelihapizzaa ja cup cakeja. Toiset syö lammasta ja kaikkia hienouksia.
 Mutta on tää pizza hyvää, syön sitä kahvin kanssa tässä samalla, kun bloggaan. Ja jälkkäriksi cup cake, nam. 
Öljypullot on olevinaan piilossa tuolla. Tulee ihan mieleen jänis, joka piiloon mennessään työntää vain pään piiloon.
Ainoat koristeet, jotka edes pikkasen viittaavat Pääisiäiseen on nuo enkelin siivet.
Ja nekin vain siksi, että ne on tehty höyhenistä.
Meidän kaikki Pääsiäiskoristeet on jossain vintin kätköissä ja sinne on niin inhottava mennä, etten ole käynyt siellä moneen kuukauteen.
Eipä tässä sitten muuta kuin mie jatkan pizzan syöntiä.
Moikka!

Ei kommentteja: