lauantai 26. maaliskuuta 2016

Kiirettä pitänyt

Viimeiset pari viikkoa on olleet kiireisiä ja blogi on ollut ihan oman onnensa nojassa taas vaihteeksi. Näinä viikkoina on myös muut askartelut olleet taka-alalla, kun tein eräälle pienelle pojalle 1-vuotislahjaksi kirjan. Tai olen mie vähän kalenteria täyttänyt ja koristellut ja muutaman art journal sivun tehnyt silleen tosi nopeasti. En ole käyttänyt akryylimaaleja kuten normaalisti, vaan muita aineita joilla on helpompi touhuta.

Olen tänä vuonna osallistunut Art journal journey 2016 haasteeseen. Muita art journal-sivuja en ole tehnyt pitkään aikaan, paitsi näitä ja yhden ilmaisen workshopin sivuja.
Näytän tässä nyt muutaman haastesivun, kun en siitä kirjastakaan muistanut ottaa yhtään kuvaa.
Tässä ensimmäisessä kuvassa on käytetty musteita ja akryylitusseja sekä mustaa kynää. Musteet on hierottu sellaisenaan tai leimattu tai sabluunan läpi hierottu.
Ja aihe oli: Mikä tekee sinut onnelliseksi.

Seuraava sivu on tehty kollaasina. Aihe oli: tekniikka: collage with textured objects ja pink eraser. Tekstuuria löytyy, pinkkiä sekä sana erase. Monen vuoden haaveilun jälkeen tilasin valkoisen suihkeen! Ihana!
Ja viimeisenä tällä erää. Aihe on yllätys, yllätys: Kello.
Löysin niin hyvän sanonnan jostain netistä, että oli ihan pakko lainata sitä.
Inhoan nimittäin sitä, että kello herättää aamulla klo 5.... ensi viikolla klo 4, kun elimistö kuitenkin elää vielä talviajassa.
Vielä olen 4 viikkoa jäljessä, mutta ehkä saan vielä Pääsiäisen aikaan tehtyä ainakin pari sivua. Nukkekotiinkin on jotain pientä suunnitelmissa, kunhan vain saisin aikaiseksi.
Mutta nyt täytyy lähteä pyykkihommiin. Pitää viikata kuivurista entiset ja laittaa uudet tilalle sekä varmaan lakanat täytyy vielä tänään pestä. Tai sitten pesen ne huomenna.
Pihvit täytyy maustaa huomiseksi ja illalla katsotaankin sitten kauhuleffa pitkästä aikaa. Kivaa päästä pelkäämään :)
Hyvää Pääsiäistä kaikille!

1 kommentti:

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Ihania kaikki tyyni!
Oikein mukavaa pääsiäisen jatkoa!