sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Lomalla

Tänä aamuna, kun heräsin, ensimmäinen ajatus oli, että huomenna kun menen töihin.... Ajatus katkesi siihen, kun muistin, että miehän olen lomalla. Ihanaa! Viimeksi olen ollut kesälomalla ja täytyy sanoa, että nyt kyllä loma tuli tarpeeseen. Olen ollut niin väsynyt koko ajan. Ehkäpä mie nyt piristyn, koska aion todellakin levätä.
Bloggaaminenkin jäi nyt muutamaksi päiväksi, kun en ole ehtinyt. On pitänyt nimittäin näprätä koko ajan joka päivä jotain nukkekotiin. Eilen innostuin taas rakentamaan.

Tällä kertaa tein sivupöydän keittiöön. Löysin myös maito- ja mehutölkkejä, joita tulostelin. Ja huomasin niiden olevan liian isot. Pitää tehdä uudet. Tein myös Rainbown muffinsikotelosta "lasivaasin" leikkaamalla sen keskiosan pois. Pöydän reunassa on jo tehty hammastikusta ja helmistä verhotanko. Eli siihen tulee verho.
Keittiön tekeminen ja kalusteiden hankkiminen on miulla seuraava projekti.
Siirsin ruokailutilan tähän talon keskiosaan. Tein eilen myös kynttilänjalat helmistä ja kynttilät hammastikuista. Läppärin tulostin netistä ja liimasin, yllätys yllätys: kissanruokalaatikosta leikattuihin paloihin.
Tässä Rosalinda surffailee netissä tai nykyaikaisemmin kai sanottuna datailee :)
Kylppäri- ym. ostoksetkin tuli viime viikolla: kaikenlaista kivaa pientä krääsää.
Järjestin kylppärin. Ja kun aamulla otin kuvan, huomasin että liimaukset on pettäneet peilihyllyssä ja tavarat tippuneet lavuaariin. Liimasin sen äsken uusiksi, mutta tavaroita siihen ei voinut laittaa. Peili on itse tehty (tilasin valmiin, mutta ei tullut peiliä, vaan joku puinen umpitynnyri). Yksityiskohdista otan toisella kertaa kuvan, kunhan hylly pysyy seinässä. Tein muuten itse lisää vessapaperirullia. Leikkasin vanupuikosta pätkän ja rullasin vessapaperia ympärille.
Tässä koko asukakööri samassa kuvassa. Rosalinda, Kaija Kaniini, Nasu ja Eetu. Kaija Kaniini on työkaverin tuttavan huovuttama ja huomasin, että kokonsa perusteella sopii loistavasti tänne sekalaiseen seurakuntaan.
Vaaleanpunaisen sohvan tein itse pahvista ja fleece- peiton palasista, jonka päällystin vaaleanpunaisella lakanakankaalla. Taulun tulostin netistä. Miulla oli yksi skräppipaperi, jossa on erilaisia kehyksiä. Yhdet kehykset olivat sopivat ja ne päällystin Glossy accentilla, joista tuli vähän tekstuuria, ettei ole ihan litteät paperikehykset.
Tässä kohtaa päässä pyörii Aki Sirkesalon: Annoin pikkusormen ja se vei koko käden... ja nälkä kasvaa syödessä... Eli miulla on suurellinen suunnitelma.
Aion purkaa talon keskiosan ja kerätä kissanruokalaatikoita. Tai ensin kerään ne laatikot ja sitten puran talon ja sen jälkeen rakennan keskiosan uusiksi. Siihen tulee 4 huonetta kahteen kerrokseen.
Tuon keskiosan seinät pullistelee ja vääntyilee ja huoneet on liian pienet.
Uuteen rakennelmaan tulee kunnollisen kokoinen vessa, makuuhuone, keittiö ja jokin muu huone. Tai sitten teen ison keittiön ja vessan ja makkarin.
Siihen voi kyllä mennä aikaa, kun ei niitä kissanruokia viitsi ihan sitä varten ostaa, että mie saan rakennusmatskua :) Vaan ihan oikeasti kissojen ehdoilla mennään. Ostetaan ruokaa, kun tarvitsee.
Kissanruokalaatikoiden pahvi on nimittäin tosi vahvaa ja erittäin hyvä rakennusmateriaali.

Eilen mie tein myös joulukoristeita tuonne, mutta niistä sitten enemmän, kun on ajankohtaista.
Mutta nyt mie taidan jo lopettaa, ettei tule ihan maratoonipostausta tästä.
Mikä siinä on, että kaikki pitää ympätä samaan postaukseen, kun voisi asia kerrallaan ja vähän useammin päivittää tätä blogia?
Mutta nyt. Heippa seuraavaan kertaan!

3 kommenttia:

sonja kirjoitti...

Vitsi et näyttää kyl hienolta! :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Sussi kirjoitti...

oikein mukavaa lomaa!