tiistai 10. marraskuuta 2015

2. lomapäivä

Kyllä on kivaa olla lomalla, mutta päivät menee hirveää vauhtia! Johtunee varmaan siitä, että on niin paljon kivaa tekemistä. Ja sitä vähemmän kivaa... sain mie eilen siivottua ja tänään vaihdoin lakanat kaiken kivan tekemisen keskellä. Välillä velvollisuudetkin kutsuvat.

Viimeisin projekti oli ja on edelleen roomboxin tekeminen nukkekodin rinnalle.
Pitäähän sitä nyt paviljonki pihalla olla. Nukkisväelle tuli talvi kertaheitolla ja kunnon kinokset samalla. Lyhdyn sisällä kaikki on irrotettavissa. Lattia on tehty yhtenäiseksi kappaleeksi, jonka saa tarvittaessa nostettua irti.
Kalusteisiin löysin ohjeen Pinterestistä (kuvalliset ohjeet). Pikkupuut ja eläimet on meidän vanhasta tonttukylästä, kuten myös lumipeite. Lumiukko on joku kuusenkoriste.
Luudan ja lyhdyn näin jossain netissä, joista katsoin vähän mallia.
Mahakelkka tuli eilen ihan hetken mielijohteesta, idea iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Minkäänlaista ohjetta ei miulla ollut. Jos olisi ollut jotain toisenlaista liimaa, olisin voinut vähän korottaa noita puujuttuja, mutta meneehän se näinkin.
Sitten siirrytään sujuvasti sisätiloihin. Vaihdoin hieman järjestystä, ettei keittiö tunnu niin tyhjältä. Keittiön sivupöytä on edelleen ilman verhoa. Mutta mie löysin suomalaiset maitopurkit netistä :)
 Ei mene pitkään, kun on Joulukuu, joten joulukortteja pitää olla ja kyniä, joilla niihin voi kirjoittaa ja tietenkin kynille myös purkki. Kynät on tehty hammastikuista, kynäpurkki sahattu yhdestä kynästä.
Vessan hyllykin on nyt pysynyt paikallaan ja siinä olevat tavarat. Hammasharja ja -tahna sekä hammasmuki, kampa ja peili (nämä 2 itsetehty pahvista).
Tässä muita tarpeellisia tavaroita, mitä vessasta löytyy. Shampoota ja erilaisia puteleita.
Ja pitäähän sitä rahaakin olla, tottakai. Ensin otin kuvan ilman tulitikkulaatikkoa, mutta  näyttivät rahat niin aidoilta, että oli pakko ottaa uusiksi. Joku vois vielä luulla, että mie levittelen oikeesti rahoja tuolleen :)
 Siinä se rahapussikin on olkkarin pöydällä vaasissa.
Kirjahyllyynkin on löytynyt pikkuhiljaa täytettä. Löytyy mm. Patricia Cornwellin kirja ja hatturasia. Lisää kirjoja pitäisi vielä tehdä. Ja ideoita kirjahyllyn koristeisiin saa heittää.
Ja taaas tuli paljon kuvia ja juttua, niin tyypillistä :)
Ei se mittää. Täytyy nyt sanoa, että mie ihastuin tuohon lumiseen maisemaan itse ihan täysillä!
Ajattelin vielä, että jos laittaisin lumisen maisemakuvan tuohon lyhdyn oveen ja lyhdyn taakse, niin sitten se ois täydellinen. Pöydälle pitäisi myös keksiä jotain, onko kellään ideaa?
Toista lyhtyä en kyllä varmaan kovin äkkiä rupea tekemään, sitä tehdessä meinasi mennä hermot! Eka kertaa näiden näpräysten aikana. Mutta kun liima ei meinannut pysyä millään siinä, mihin se oli tarkoitettu, vaan se tarttui sormiin ja sormista siihen mihin sitä EI ollut tarkoitettu.
Mutta sainpahan sen kasaan :)
Seuraavaksi pitäisi käydä tekemään näille vaatteita lissää.

2 kommenttia:

Leea kirjoitti...

Ihania nuo pienet ja silti niin oikean näköiset näperrykset!

Ja tosi tunnelmallinen tuo lyhtypaviljonki :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)