keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Päivät 5 & 6


Sain eilisen sivun valmiiksi jo eilen, mutta ei ollut kameraa (tyttö vei sen), joten jäi bloggaamatta. Sain mie sen kameran takaisin illalla, mutten enää ehtinyt bloggailemaan.
Eilisen tehtävä oli leikata kirjaimia lehdistä ja kirjoittaa niillä viesti. Pää jyskytti tyhjää, en vaan keksinyt mitään viestiä. Käytin samaa sanontaa, jota käytin joskus Art journalissa.
Tuo tyylillä ja tunteella oli vaan niin hienosti kirjoitettu, että leikkasin ja liimasin senkin :) Tyylistä en menisi sanomaan mitään näissä miun hommeleissa...
Tätä tehdessä tuli mieleen Agatha Christien kirjat ja elokuvat, joissa murhaaja tai joku muu häirikkö leikkaa ja liimaa kirjaimia uhkauskirjeisiin. Katsoin vasta yhden Marplen, jossa joku leikkeli näitä.

Lehtiähän miulla riittää. Vanhoja sellaisia. Meillä oli äidin kanssa tapana vaihdella lehtiä ja tilata erilaisia. Nämä lehdet on niiltä ajoilta, kun äiti oli vielä terve ja kaikki oli hyvin.
Eikä tässä vielä kaikki. Yksi kaappi on täynnä näitä. En vaan raaski heittää menemään, ehkä mie joskus vielä luen niitä. Tai käytän askarteluihin.

*****
Tämän päivän aihe oli: Jos raha ja tila eivät olisi este, mitä keräilisit/hamstraisit.
Helppo!
 Kuvasin omia kirjoja ja askartelutarvikkeita ja laitoin kehyksiä, jotka on leikattu eräästä paperilehtiöstä (jossa oli siis erikokoisia ja -näköisiä kehyksiä).

Lauantaina, kun käytiin siskon kanssa kaupungilla, Iso-Kristiinassa oli pari pöytää, josta sai ottaa kirjoja ilmaiseksi. Mie otin kolme: Oskar Reponen, Kirottu talo; Catherine Cookson, Naisten talo ja Anni Polva, Tuletko aviomiehekseni. Pakko oli ottaa, kun ilmaiseksi sai....
Eilen illalla aloitin tuota Oskar Reposen kirjaa, enkä meinannut malttaa laskea käsistä ja ruveta nukkumaan. Mielettömän jännittävä ja mielenkiintoinen!
Parapsykologiaa ja kummituksia :) Just sitä, mistä mie tykkään.
Mie lähden nyt kaffelle ja jatketaan taas huomenna!

9 kommenttia:

Selma kirjoitti...

Kyllä on hienoja sivuja sinulla. Minä vaan äkkiä huitasen muistikirjasivun valmiiksi.

Kirsikka kirjoitti...

Tosi upeita sivuja sulla! Tuo ylempi etenkin on mielettömän hieno kokonaisuus.

kesän taikaa kirjoitti...

HIenoja sivuja sinä teet, ihania;)

Olen seurannut tätä muistikirja maaliskuuta eri blogeista, näyttää hauskalta. Minulla ei vain taitais olla kärsivällisyyttä, pitäis joskus kokeilla, ihan vaikka itekseen.
Minulla on mennyt aika maalatessa ja noita ATC-kortteja väsätessä.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Miulla on nyt aikaa nyhrätä, mutta voi olla, että töihin palatessa nyhräys loppuu ja teen nopeasti vain jotain.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Kannattaa kokeilla, jotkut tehtävistä on vaikeita ja jotkut taas helpompia.
Sie kyllä maalaatkin tosi hienoja tauluja :)

Liisa kirjoitti...

Kiitos kiitos, taulu kotiutui minulle, ja ihana on <3 tykkään :)

Sirutuuli kirjoitti...

Hyvä, että tykkäät :)
Ja ole hyvä :)

gone to the beach kirjoitti...

Kivoja nuo sinun askartelujutut, olet saanut minuunkin tartutettua pienen askartelun siemenen. Ei ole vaikeaa, olenhan aina pitänyt piirtelystä, kuvis oli aina yksi lempiaineistani. Mukavia ne sun täyttämäsi "ystäväni" aikuis-tiedot - ei voinut hymyilemättä lukea. Toivottavasti olet parantunut siitä flunssasta.