tiistai 8. toukokuuta 2012

Tunnustuksia


Tunnustuksen säännöt:
Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen.
Lisää The Versatile Blogger Award -kuva postaukseesi.
Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi.
Nimeä 15 bloggaajaa ja kerro heille tunnustuksesta.


Sain Paulalta Versatile blog- tunnustuksen, oikein paljon kiitoksia! Mielessäni olen mietiskellyt näitä paljastuksia. Tuntuu, että olen kertonut jo kaiken mahdollisen. Lainaan Paulalta ideoita osittain.

1. On asioita, joita en kaupasta osta halvempana versioina, vaikka melkein kaikki ostankin. Esim. Heinzin ketsuppi (joskus Felix), Auran vihreäkorkkinen sinappi ja Juhla Mokka. Näistä en tingi.

2. Sain ajokortin 18-vuotiaana, ajoin jonkin aikaa omalla autolla ja kun se meni rikki, olin 13 vuotta ajamatta ollenkaan. Piti opetella autolla ajaminen alusta lähtien uudestaan. Opin kyllä itse, ettei tarvinnut uudestaan mennä autokouluun. Nyt olen ajanut 8,5 vuotta päivittäin työmatkat ja töissä. Päiviä on saattanut olla välissä, etten ole ajanut, mutta pidempiä aikoja ei.

3. Olen kyllästynyt bloggaamiseen. Luulin, ettei oikein ketään kiinnosta enää tää miun blogi (muutama uskollinen on, kiitos teille!)

4. Olen miettinyt tän blogin muutosta, jättäisin sisustukset pois ja rupeaisin vain käsitöistä kirjoittamaan. Mutta jos laittaisin vain käsityöblogiksi, päivityksiä tulisi tosi harvoin. Nytkään en ole viitsinyt mitään käsitöitä tehdä. Yksi neulomus on aloitettu ja siitä neulottu muutama kerros. Joten ehkä ei sittenkään.

5. Pihahommatkaan ei kiinnosta enää niin paljon kuin ennen. En ole pahemmin katsonut Edeniä tai Huvilaa ja huussiakaan, ennen oli ehdottomasti nähtävä ne.

6. Nyt olen innostunut Art journalista aivan täysillä. Taidosta en menisi sanomaan mitään, mutta on se vapauttavaa, kun kirjoittaa, mitä sielunsa syövereissä tuntee ja maalaa tai liimaa kuvia päälle, ne huonot fiilikset ikään kuin suljetaan sinne paperille. Tai sitten jos on oikein iloinen, voi sitä iloa myös ilmaista paperilla kuvina ja väreinä. Jos innostun jostain asiasta, innostun niin, että se vie täysin mennessään.

7. Miun korvalehdet on pahasti tulehtuneet. Luulen, etten enää voi korvakorujakaan käyttää. Identiteettikriisi! Ainoat korut, joita olen töiden takia voinut käyttää, on nyt nekin vaakalaudalla.
Sain äidiltä korvikset, joista hän sanoi, että ne oli kalliit ja miun piti pitää niistä hyvä huoli. No, äiti oli sairas, kun antoi ne ja jälkikäteen mietin, että muistikohan hän ihan oikein... Pidin niitä korviksia ja korvalehdet tulehtuivat. Miulla on paha nikkeliallergia, en voi pitää rihkamaa. Entä jos ne korvikset onkin jotkut Yves Rocherin lahjat... Nyt tää alkaa kyllä jo pikkuisen parantumaan, pahimmillaan korvalehdet oli punaiset pallot ja sietämätön kutina. Nyt olen ilman korviksia ja puhdistelen päivittäin puhdistusaineella.

Semmosia paljastuksia. Sitten pitäisi keksiä 15 blogia, joille antaa tämä. En mie niin paljon viitsi, kun linkittäminen on niin hankalaa.

Seuraaville tämän ojennan:

Irman kammari
Irmastiinan elämää
Pellonreuna
Aseman laidalla
Hotel Mama
Lovviisan kammari
Valkoinen leinikki
Punainen talo maalla
Pitsienkeli

14 kommenttia:

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Kivat tunnustukset!

Tein tuon muutama postaus sitten, kiitos kuitenkin Sinulle♥

Teen kuitenkin postauksen, että sain sinulta tunnustuksen ja jos keksin jotain itsestäni, liitän tietenkin siihen:)

Aurinkoista tiistaita!

Niina K kirjoitti...

Tuli mieleen tuosta nikkeliallergiasta, että oletko kokeillu muovikoukullisia korviksia. Niitä muovikoukkujahan vois vaihtaa vaikka osaan niistä ei sopivista ja käyttää niin.

En iet kans voi käyttäää enää ollenkaan korviksia kun heti on korvalehdissä kamala tulehdus.

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos kaunis tunnustuksesta :) <3 mäkään en voi oikein nikkeliallergian takia mitään "kivoja" koruja pitää...:/ mutta harvoin nyt korviksia käytän :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kiitos sinä ihanainen tästä tunnustuksesta..:)

Minä olen kyllä aika laiska näihin vastaamaan, mutta lupaan yrittää nyt saada jotakin aikaiseksi...

Irma kirjoitti...

Kiitos kun muistit minua tunnustuksella! :D
Olen myös aika laiska näihin vastaamaan nykyään kun tuntuu että kaikki on jo paljastettu. Mutta teen tietenkin postauksen jossain vaiheessa, katsotaan jos jotain vielä keksis.
Onnittelut itsellesi tunnustuksesta!
Nuo kohdat 3-5 osuivat niin yksiin minunkin ajatusten kanssa bloggaamisesta ja pihahommista. En tiedä, kaipa on jonkinsortin kevätväsymystä ilmassa.....
Toivottavasti korvasi pian paranee!
Kiitokset vielä ja hyvää viikon jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Voi älä lopeta! Tää on niin mukava blogi lukea kun kirjoittelet kaikenlaisista asioista. Juuri tällaisista ainakin mä tykkään.
Mulla rihkamakorujen kanssa sama juttu, joskus jopa farkkujen nappikin aiheuttaan kutinaa, jos on paljasta ihoa vasten.
Oikein mukavaa ja piristävää keväänjatkoa!
Tiinaliisa

satunNainen Paula kirjoitti...

Ole hyvä! :o)
Ei se mikään ihme ole, jos telkkariohjelmat ei kiinnosta - alkavat aika äkkiä tuntua vain toistensa toisinnoilta...
Ennen olin itsekin ihan melkein riippuvainen tietyistä sisustusohjelmista, nyt en katso enää yhtäkään...

Aseman laidalla kirjoitti...

Kiitos tosi paljon, kamu!

Olin jo aloitellut postausta minäkin tähän sen saatuani ja suunnitelmissani sinäkin saat sen ;D

Lovviisa kirjoitti...

Hurrrjasti kiitoksia :)

Liisa kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta!
Toki kiinnostaa blogisi vielä, mutta älä jätä sisustusjuttuja pois!
Itselläni on ollut viime aikoina kommentoimisen suhteen hiljaista, ovat olleet harvenemaan päin ja yrittänyt lähinnä kommentoida niihin blogeihin, joista itsellenikin enimmäkseen viestejä tulee...Kaikkea ei vaan millään ehdi, mutta täällä ollaan silti :)
Mulle tuli kans mieleen (ennen kuin luin eteenpäin..) että oletkohan käyttänyt pitemmän aikaa korviksia, joissa just esim. nikkeliä. Itse voin käyttää "halpiksia" vain lyhyesti kerrallaan ja ottaa ainakin yöksi pois, muuten tulehtuu reiät. Yleensä on aina korvissa valkokultaset mieheltä lahjaksi saadut napit, päivin ja öin, ja niistä ei tule mitään koskaan.. Kokeilepa jättää korvikset kokonaan pois, kunnes kokonaan parantuneet ja käytä sitten joitain varmasti aitoja esim. kultasia/ valkokultasia, ja ota vaikka nekin yöksi pois...Jospa se siitä. En kyllä haluaisi ajatella, että äitisi olisi höpöjä puhunut.. <3

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille oikein paljon!
Yritin eilen töissä tauolla vastata puhelimella, mutta se ei tunnista ääkkösiä, joten ajattelin jättää täksi päiväksi. Nyt en vaan enää muista, mitä miun piti vastailla :)
Liisa: Äiti saattoi kyllä muistaa väärinkin, välillä jutteli tosi utopistisia juttuja, kun esim. kuume nousi...
Lovviisa: Ole hyvä :)
Aseman laidalla: Kiitos ja ole hyvä :)
Paula: On miulla aika moni ohjelma jäänyt seurannasta pois, vaikka ennen oli tietyt ohjelmat, joita oli pakko seurata. Aika toistoltahan ne tuntuu, kun monta vuotta samoja tehdään.
Tiinaliisa: miullakin farkun napit ja vyöt aiheuttavat näppylöitä ja kovaa kutinaa.
Irma: kevätväsymystä ainakin on miullakin.
Irmastiina: Ole hyvä :)
Jasmiina: Ole hyvä :) Taitaa nikkeliallergia olla aika yleistä, huomaan näistä kommenteista.
Niina K: En ole muovia kokeillut, mutta kultaisia olen tähän asti pystynyt käyttämään ilman ongelmia, samoin hopeisia.
Hanne: Kiitos ja ole hyvä :)

eikku kirjoitti...

Älä vaan lopeta bloggaamista! Mä käyn täällä kyllä, mutta aina ei kerkee kommentoimaan.............lukaisee vaan kuulumiset!

Hanne kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta <3 Palailen asiaan blogissani lähipäivinä!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vielä tunnustuksesta! Kiva oli lukea sinunkin juttujasi! Ja muutenkin mukavaa blogiasi! :)