lauantai 23. maaliskuuta 2013

Päivät 22 & 23

Ihan ensimmäisenä täytyy kertoa, kun eilen meinasi tulla suru puseroon. Miun kannettava hajosi ja ehdin jo kuopata mielessäni koko blogin ja muistikirjamaaliskuut ja kaikki. On se kyllä onni, että mies osaa korjata koneita ja onni, että tän sai korjattua. Tuo reikä, mihin laturi työnnetään, oli löystynyt, eikä kone ottanut enää virtaa. Oli kai siinä jotain muutakin. Mies purki koko vehkeen ja laittoi uudestaan kasaan ja tässä sitä nyt ollaan.
On se kumma, miten sitä ei osaa enää olla ilman konetta. En ainakaan mie. Miun harrastukset liittyy kaikki jollain tavalla tietokoneeseen: bloggaaminen, askarteluvideot ja askartelut. Lataan ja tulostan milloin mitäkin netistä liittyen juuri askarteluihin. Askarteluvideoista saa ideoita ja inspiraatioita.
Onneksi selvisin säikähdyksellä. Tässä tulee nyt eilisen ja tämän päivän muistikirjamaaliskuut.
Eilisen tehtävä oli 3 toteutunutta toivetta.
Mie en yleensä toivo mitään, kun ne ei kuitenkaan toteudu tai toteutuu juuri päinvastoin. Pessimisti ei pety.
Mutta kolme asiaa vuosien takaa muistui mieleen. Näitä olen toivonut.
Asuttiin vanhassa, ankeassa ja synkässä kaksiossa sellaisessa 70-luvun laatikkokerrostalossa. Toivottiin, että päästäisiin isompaan, valoisaan ja uudempaan kerrostaloon. Päästiin, mutta asunto oli umpihomeessa.
Käytiin silloin usein lenkillä, kun likatkin oli pieniä ja toivottiin, että päästäisiin rivitaloasuntoon. Sinnekin päästiin. Edelleenkin lenkkeiltiin paljon ja näillä lenkeillä ihasteltiin omakotitaloja ja toivottiin pääsevämme sellaiseen. Sinnekin päästiin.
Onko tämä nyt sitten toiveitten täyttymys? No, enpä tiedä. Mutta täällä sitä nyt ollaan. Nämä kolme asiaa on toteutunut.

 Tämän päivän aihe: Kerää tietynvärisiä asioita.
Mietiskelin aamulla värivaihtoehtoja, kun huomasin eilisiltaiset suklaakääreet. Väriksi valikoitui sininen ja suklaakäärekin pääsi tähän.
Tuon taustalla olevan kuvan noista maustepurkeista ja muista olen joskus leikannut jostain lehdestä ihan vaan sen takia, kun nuo on niin ihania astioita. Nyt ne pääsi tähän ja muutama muu sininen ja valkoinen asia.
Omista varastoista kaivelin kuvia ja koristeita. Pingviininkin olin leikannut jostain lehdestä joskus :)

7 kommenttia:

Anja kirjoitti...

Ihku ihana on tuo sininen sivu siis aivan mieletön vauhti sinulla on kyllä jaksaa tehdä näin upeita luomuksia..
Oho onneksi kone on kunnossa...siis ei sitä nykypäivänä voi olla ilman tietsikkaa, minunkin elämä on paljon täällä, vaikken niin aina ole koneella mutta te blogiystävät..tämä on niin kiva harrastus sekä parhaita ovat lukijat..että maailma menisi ihan sekaisin jos ei olisi tietsikkaa..
sitten kun saan ne musteet minun kopiokoneeseen niin alkaa hirmuinen kopioiminen (niin jos osaan sitten käyttää sitä)..toivottavasti..eli sitäkin enemmän tulee tarvetta koneelle :)

Tuire Flemming kirjoitti...

Ihanan raikas sivu!
Hyvä, että on tuollainen mies! Selvisit säikähdyksellä :)

Carita kirjoitti...

no nyt tartteekin napata ihan oma tollanen pigviini abcltä kainaloon ja sinne otakin suuntimat ihan heti :P

Paula kirjoitti...

Oletpa sommitellut tosi hienosti nuo siniset asiat muistikirjan sivulle! Kivalta näyttää!

caijsa kirjoitti...

Paljon suuria toiveita on toteutunut ja kaunista sinistä olet keräillyt tähän päivään. Tuollaisen sinisen maustehyllyn haluaisin.

Mama Elf kirjoitti...

Hyvät toiveet ja toteutuivat! Ja talokuva siinä sivussa on tosi pirteä v'rien kanssa tälä sivulla. Tuo sininen on tosi nätti sommitelma ja raikas myös samalla kertaa.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitoksia oikein paljon!