lauantai 30. maaliskuuta 2013

MM 30 Aarteen etsintä

Kiitos kommenteistanne ja tervetuloa uudet lukijat!
Miulla on ollut jotenkin kiirusta tai jotain, etten ole oikein blogeissakaan ehtinyt vierailla, saati kommentoida. Paitsi joitain blogeja.
Eilen ei kyllä kiirusta ollut, vaan olin aivan tajuttoman väsynyt. Vaihdoin sohvalta sänkyyn ja sängyltä sohvalle aina telkkariohjelman mukaan. Olkkarissa katsoin samaa kuin mies ja makkarissa kävin katsomassa Areenalta Donna Leonin elokuvan, kun tuo meidän telkkari ei ollutkaan tallentanut sitä, vaan oli vaihtanut tallennuspäivää ihan itsestään. Se aina joskus tekee niin. Kyllä ennen vanhaan oli VHS videot niin paljon parempia! Tallennus, eikun NAUHOITUS onnistui aina! Ennen vanhaan oli kaikki paremmin :) Tai sitten ei...
Ja sitten asiaan:
 Muistikirjamaaliskuussa on toiseksi viimeinen päivä. Ja toiseksi viimeinen tehtävä.
Tällä kertaa Aarteen etsintä.
Kerää sivullesi:

langanpätkä
hedelmätarra
pala kirjekuorta
muistilappu
jotain pyöreää
jotain vihreää
laastari

Meiltä ei löydy muita laastareita kuin noita perus-leikattavia ja yhdessä ainoassa banaanissa oli tarra - mikä säkä! Pyöreä on kakkupaperi ja muistilappu on näistä, mitä miun piti kerätä. Kirjekuoren palanen on joku vanha ja näköjään tahriintunut kuori, kahta eri vihreää kahden eri washiteipin muodossa. Langanpätkäkin mukana. En varmaankaan unohtanut mitään.

Kyllä muutes tuntuu oudolta, että huomenna tämä loppuu. Aamuvuoroaamuina mie olen käynyt heti kuuden jälkeen kurkkaamassa uuden tehtävän juuri ennen töihin lähtöä. Mitäs mie nyt teen? Kai se pitää ruveta lukemaan estareita: Etelä-Saimaan tekstiviestejä, joita lukijat on laittaneet. Niitä mie luin ennenkin aamupalalla. Oletteko muuten huomanneet MM:n osallistujat, että Maaliskuu on mennyt hirveän nopeasti? Miusta ainakin tuntuu siltä, kun normaalisti Maaliskuu on pitkä kuin nälkävuosi.
Ja tästä lähin täytyy itse keksiä omat askartelunsa.
Paitsi onhan miulla vielä tuo Mandala-haaste. Mutta siinä on nyt niin vaikea aihe, että taitaa jäädä väliin.

Mukavaa lauantaita kaikille!

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihanaa Pääsiäisen Aikaa! :)

Rouva Kiljunen kirjoitti...

Maaliskuu on tosiaan menny nopeasti tämän haasteen parissa. Mä olen yleensä ollut jo kuuden aikaan uutta haastetta lukemassa, tosiaan mitä tästä eteenpäin?! Meidän 3v:kin kysyi minulta tänä aamuna, että mikä on päivän aihe.

Mama Elf kirjoitti...

Samaan tyyliin vanhanajan laastareilla mennään meilläkin. Ei inspannut oikeen tänään. Sulla on kuitenkin kaunista kakkupaperia ja teippejä.

Anja kirjoitti...

kiva postaus..hymyilytti tuo laastari..siis ei mitään vikaa siinä ole..mutta jotenkin vaan tulin iloiseksi..niin meillä ei edes ole laastareita yhen yhtäkään..jos tulee haava leikkaan sideharsosta palasen ja laitan apteekin teippiä päälle..kun enoni kuolinpesää siivottiin niin sieltä otin mukaan kaikki avaamattomat sideharsorullat,teipit,sun muuta tarvittavaa ja tarpeellista kauhia määrä..no roskiinhan ne ois menny..kun ei kotisairaanhoito niitä vieny niin minä vein mutta avatut heitin roskiin :)