perjantai 29. maaliskuuta 2013

MM 28 & 29

Edelliseen otsikkoon tuli yksi ämmä liikaa, siis M :)
Tällä kertaa tuli oikein.
 Eilinen aihe oli: Tahri sivusi. Päässä pyöri ja pyörii edelleen Eppu Normaalin Tahroja paperilla- biisi.
Otin suihkemaalit, suihkuttelin ja roiskin. Pakkohan se biisin nimikin oli tähän sitten laittaa. Kun kerran päässä rallattaa muutenkin.
 Tänään on: Hauska ja ärsyttävä sananlasku. Mie muistin, että se toinen sananlasku piti olla tyhmä. Olkoon nyt sitten tyhmä.
Guugletin sananlaskuja ja jossain oli lista erilaisia sananlaskuja listattuna. Niistä sitten valitsin pari, joita en ollut ikinä kuullutkaan. Pierujutut naurattaa aina :))
Miulla menee nyt suurin osa tästäkin Pääsiäisestä töissä, vain tänään on vapaata. Sekin on tyhmää,  kun pitää töissä olla ja muut viettää pitkiä vapaita...Mutta enää ensi viikko ja sitten viikon loma. Kyllä tän nyt jaksaa.
Teille onnekkaille vapaiden viettäjille toivotan:
Hyvää Pääsiäistä!

7 kommenttia:

Carita kirjoitti...

miusta ei oo typerämpää sanontaa kun "sopii kun suutarin näppi sian pilluun" :D ja toinen mikä rasittaa on"joka toiselle kuoppaa kaivaa, joka toiselle ei"*argh..nää siun oli varsin mukavia :)

Sirutuuli kirjoitti...

No, on nuo kyllä aika ärsyttäviä, jotka kerroit :) Miulle ei tullut yhtään sananlaskua mieleen, oli pakko turvautua guugleen ja valita listalta.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hyvää Pääsiäistä sinulle...vaikka oletkin töissä...:)

Paula kirjoitti...

Hyvät roiskeet tuossa ylemmässä. Minä käytän joskus tuota tyhmää sanontaa :D

Selma kirjoitti...

Sannonnat ovat kyllä hauskoja, mutta joskus aika härskejä :) Hyvät ja sopivat laitoit sivullesi ja roiskeetkin oikein hauskat.

Liilapöllö kirjoitti...

mulla soi kans tuo kyseinen "tahroja paperilla" päässä koko päivän kun mietin miten sivuni tahrisin :)

Mama Elf kirjoitti...

Roiskeet on kivat, mutta niin on myös tämän toisen sivun toteutus. Tykkään puna-valko ykdistelmästä ja sait sen kivasti muutenkin tasapainotettua. NAm, nam.