perjantai 15. maaliskuuta 2013

Päivä 15


Tämän päivän tehtävä oli kerätä kauppalistoja, omia tai muiden. Miulla ei ole kuin tämän päivän listat. Tosiaan listaT, kolme sivua muistilappukuution lappuja :)
Tänä aamuna rupesin maalaamaan papereita eri tavoilla. Niistä sitten revin paloja tähän sivuun + leimailin ja maalailin vähän lisää. Tälläinen siitä sitten tuli.
Jostain syystä miulle tulee nyt oikein värikkäitä sivuja, teen sitten millä tavalla tahansa :)
Tänään käytiin kahdessa kaupassa. Lidlissä sekä S-marketissa, mitenkään mainostamatta :)
Lidlistä oikeasti saa tosi halvalla kaikkea, melkein kaikki samat kuin suomalaisista kaupoista, muttei ihan.
Sen takia meille tuli kolmen sivun lista, koska ollaan nyt kokeiltu harventaa kaupassa käyntivälejä. Pyritään siihen, että käydään kerran viikossa ja ostetaan jääkaappi ja pakastin täyteen ruokaa. Ei tule heräteostoja ja on se kyllä mukavaakin, kun on sitä ruokaa koko ajan. Vaikka rahat loppuisivat kesken, ruokaa ainakin on.
Eikä tarvitse jatkuvasti ravata kaupassa ja voi senkin ajan käyttää johonkin muuhun. Yhteen kauppareissuun voi mennä 45 minuuttia tai tuntikin. Tämä systeemi sopii meille kaikkein parhaiten.
Nytkin miulla on mietittynä jo huominen ruoka, pakastimesta otin sulamaan karjalanpaistilihat ja ne yhdistetään porsaan palapaistilihoihin, jotka ostettiin tänään. Sitä syödäänkin sitten 2-3 päivää. Helppoa.
Ennen mie en tehnyt listoja, koska en muistanut ottaa niitä mukaan, en muistanut katsoa tai lukiessa hyppäsin jonkun rivin yli ja sitten se tavara jäi ostamatta. Nyt on pakko suunnitella ja tehdä listoja, että tulee tarpeeksi tavaraa viikon varalle.

Huomenna onkin sitten luvassa pientä shoppailua, kivaa!
Huomista odotellessa: Hyvää viikonloppua!
P.S: Meillä on tänään karkkipäivä, näitte oikein :) Miten sattuikin, että noista kolmesta sivusta just se, missä ne karkit on, tuli päällimmäiseksi :))

5 kommenttia:

Selma kirjoitti...

Ai kuinka hieno sivu jälleen. Tässähän oli jo tekemistäkin :)

Mama Elf kirjoitti...

Ihanan pirtsakka sivu jälleen. Tykkään erityisesti noista kukkasista. Mitä nuo punaiset keskustat ovat? tarroja?

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Nuo punaiset on jotain pahvisia ympyröitä, joita joskus tilasin pussillisen jostain. Ne on itse liimattavia juttuja.

Anja kirjoitti...

Ihana jälleen..
Mekin käydään useasti lidlissä yleensä kuitenkin prismassa..ja minä teen aina kauppalistan.tosin on niin hyvä muisti kun kerran kirjoitan listan, niin muistan sen meelkein ulkoa, mies kysyy usein että onko se kauppalista mukana..ja sanon et mie muistan sen ulkoa..katsotaan lopuksi puuttuuko mitään ja se lista ei ole mikään parin tavaran lista vaan A-nelosen arkki täynnä..
Leivät me haetaan sinuhen leipomosta tulee todellakin halvemmaksi..ja sitten on edellispäivän tuotteita jotka on ihan hyviä..usein sinuhelta saa ruispaloja 3pussia/2e..ne on aina sen päiväisiä..ja 5-3pussia/sämpylöitä 2e..sit kun tulen kotiin niin pakastan ostokset... samaisella alueella on iso kirppis jonne matka leipomosta jatkuu..kerran kuussa käydään tuolla leipomossa :)
Mukavaa lauantaita sinulle :)

kesän taikaa kirjoitti...

Ihanan runsas ja värikäs sivu.Kauppalistoistakin saa näin kauniin sivun aikaiseksi, tuo pyykkinaru on hieno hoksaus;)