sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Päivät 9 & 10

Eilen laiskotti bloggaamisen kanssa ja kamerakin oli taas tytöllä, joten tänään näytän eilisen sekä tämänpäiväisen sivun.
Eilen oli aiheena resepti, jota haluaisin kokeilla. Ensin ajattelin, että pitääkö miun nettiä käydä kaivelemaan ja etsimään jotain. Kunnes tajusin, että miullahan on kansio täynnä ohjeita, joista olikin sitten helppo valita yksi. Mie teen aina samoja ruokia ja samoja leivonnaisia, mutta silti kerään erilaisia ohjeita. Tätä voisin joskus kokeilla.
Tänään oli aiheena Top 10.
Mie valitsin kirjailijat. Mietin tv-ohjelmiakin, mutta ei telkkarista tule edes kymmentä katsottavaa ohjelmaa. Elokuvia en muista ja musiikki... no, valitsin ne kirjailijat. Enkä jaksanut käydä kaivelemaan papereita. Käytin vain tusseja ja leimoja.
Eli hömppää, kauhua ja jännitystä + yksi romanttinen :)
Ja kuten joskus olen kertonut, keräilen kirjoja: 1,2,3,4,5 ja 9 löytyy vaikka kuinka paljon kotoa. Nyt luettuani sen Oskar Reposen kirjan, voisin ostaa näitä enemmänkin.

Tänään oli ihan koko perhe koossa. Vanhempi tyttö kävi kylässä. Syötiin ruoka ja juotiin kahvit ja tytön tekemää juustokakkua (todella hyvää!). Tyttö on tainnut tulla mummoonsa, kun tekee niin hyviä leipomuksia (ja mummiinsa).

Tein mie tänään jotain muutakin. Järjestelin nimittäin askartelusoppea.
Ennen miun akryylileimasimet oli cd-koteloissa ja pienehkössä viinilaatikossa. Se laatikko alkoi käymään pieneksi, joten täytyi keksiä muuta.
Alakerrasta löydettiin pari vanhaa mustaa cd-tornia, joista toiseen sain leimasimet nätisti.
Tai siis kätevästi. Viinilaatikko sai uuden paikan nurkasta ja kyljelleen käännettynä se toimii hyllynä. Toinen torni on tyhjänä, mutta jos(kun) miun leimakokoelma kasvaa, saa sen näppärästi tuohon toisen päälle.
Noista leimoista vielä, niitä tuli aika vähän käytettyä, kun se laatikko piti kantaa aina tuohon pöydälle ja se vei hirveästi tilaa. Nyt luulen, että käytän niitä paljon enemmän. Pöytälaatikotkin järjestin uudestaan niin, että muut leimat ja akryylipalikat löytyy yhdestä laatikosta ja musteet toisesta.
Nyt tässä odotellaan saunan lämpiämistä. Tänään onkin ollut kohmea päivä, kun aamulla oli ulkona -19°C pakkasta ja sisällä +18,5°C lämmintä(kylmää).
On täällä nyt varmaan lämpimämpi...en ole katsonut.
Mutta toivottelen teille mukavaa sunnuntai-iltaa! Mie lähen kohta saunaan.

5 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienot sivut olet taas tehnyt!
On sinulla noita askartelutarvikkeita....:)

Marja-Leena kirjoitti...

Hieno askartelunurkkaus!

Jonna kirjoitti...

Aika jännä miten tuon top kirjailija listan perusteella voin sanoa että meillä olis varmaan paljon yhteistä keskustelun aihetta! Ihana värimaailma tässä blogissa:)

Sussi kirjoitti...

Hieno nurkkaus!

Stephen King on minun ehdoton suosikkini:)

Selma kirjoitti...

Kauniita raikkaita sivuja sinulle jälleen. Ja noin hienossa järjestyksessä kaikki askartelumateriaalit..jee..koskahan minä pääsen tuohon järjestelmällisyyteen.