maanantai 19. maaliskuuta 2012

Blorero :)

Joo, ihan tarkoituksella kirjoitin Blorero, kun yleensä meinaa tulla vahingossa boleroa kirjoittaessa. Tämä on ihan uudenlainen vaatekappale. Tai sitten ei.
Kiitos muuten kaikille kommenteista! Niin harvoin muistan kiittää, vaikka ilahdun aina niin kovin ihan jokaisesta.
Mutta siihen boleroon:
- ohje Novita/syksy 2011 muokattuna. Halusin helpon aivottoman neuleen, joten tein sileän, enkä ruvennut puolipatenttia räpeltämään.
- lanka Puro kukkaniitty, aiemmin bolero oli tämä takki, jonka purin pois. Takki roikkui vaatehuoneessa käyttämättömänä Elokuusta asti ja katsoin parhaimmaksi purkaa sen. Alunperinkin olin suunnitellut tekeväni boleron, mutta en sitten tehnyt, kun ei ollut hyvää ohjetta. Jospa tätä tulisi käytettyäkin...
Yritin kohdistaa raitoja suurinpiirtein samoihin kohtiin, mutta ihan ei onnistunut, kun värjäykset langassa menee miten sattuu.
Tykkään kyllä. Ehkä nuo alla olevat vaatteet ei ole ihan kaikkein imartelevimmat tälle ropalle :) Nimittäin ylisuuret collegehousut ja suora paita... Tunikan kanssa varmaan kiva ja legginsien... ja jos vähän laihtuisi, istuvuus parantuisi ja näyttäisi paremmalta.
Miun laihtuminen nimittäin loppui, kun tuli loma. Liikunta jäi vähiin (olemattomiin) ja mässäsin koko ajan. Taisin jopa lihoa yli sen, mitä oli jo lähtenyt.

Eilenkin oli tosi ihana ilma, aurinko paistoi, lumi suli ja vesi tippui räystäistä. Ja mie olin töissä! Ajattelin, että jos tänään, vapaapäivänä jos on yhtä ihana ilma, lähden lenkille. No, aamu koitti ja lunta tuli ja tulee taivaan täydeltä. Ei houkuttele lenkkireissu yhtään, kun tällä räkäsäällä saan töissä kulkea ihan tarpeeksi vaatteet märkänä ja silmät täynnä lunta. Odotellaan sitten niitä ihania ilmoja ja katsotaan sitten uudestaan. Joopa joo, jos olisi siisti sisätyö, olisi ihan eri asia lähteä räntäkelissäkin lenkkeilemään. No, ei pidä valittaa. Olkoot mitä on, minkäs sille mahtaa.
Mie käyn seuraavaa neuletta neulomaan kohta, ensin silitän ja mankeloin vähän ja laittelen ruokaa, nautiskelen vapaista. Satakoot ulkona vaikka pikku-ukkoja, ei haittaa. Mie oon sisällä ja sillä siisti :)
Mukavaa viikon alkua ilmoista huolimatta! Etsitään hyvät puolet joka asiasta, etenkin niistä, mille ei mahda mitään.

18 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Just sopivan pirtsakka kevääseen tuo bolero :)
Mullakin alko tänään loma, ja mässäilty on jo alkumetreillä ;)

eikku kirjoitti...

Kaunis bolero! Ihanat värit!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunis bloreo...:)))
Eikä yhtään haittaa vaikka raidat ei kohdilleen menisikään... tykkään!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää bolero!! Mukavat värit! Mulla ei riitä hermo tehdä noin isoja neuleita :)

Sirutuuli kirjoitti...

Miulla menee raja tässä :) 3/4 hihat ja lyhyt malli, niin on mukava tehdä. Kyllähän mie isompiakin teen, mutta mukavuusraja ylittyy ja on melkoista pakkopullaa etenkin pitkien hihojen neulominen :)

Sirutuuli kirjoitti...

Miulla menee aina lomat mässätessä ja laiskotellessa, vaikka kuinka etukäteen suunnittelen joka päivä käyväni lenkillä :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) No, on ne jotkut raidat kohdillaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva bolero, iiihanat värit! Mässäilyn puolelle menee minunki vapaat, jotenkin sitä haluaa ihan kuin palkita itseään herkuilla... :/ ei kauheen fiksua,koskapa hetken kuluttua tulee sitten morkkis. Mutta kuten Katto-Kassinen sanoisi:"Se on vaan maallista." Mukavaa alkavaa viikkoa!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Bolero roikkuu edelleen siinä, missä kuvasin sen ja ihailen itsekin sitä :) Ensimmäinen neule, jonka itselle olen tehnyt, josta oikeasti tykkään! Aina niissä on ollut jotain vikaa, olevinaan...
Morkkis tulee miullekin mässäilystä...

Sussi kirjoitti...

Ihanat värit!

En lähde minäkään mielellään lenkille räntäsateessa, kastuu niin perusteellisesti ja tulee kylmä.

Saga kirjoitti...

Nythän tuo on kiva ja raikkaan värinenkin on. Tuo mässäily ja herkuttelu nyt vaan on niin tavattoman mukavaa..... Tunnustan...

Sirutuuli kirjoitti...

Totta :) Sisällä on paljon lämpimämpää :)

Sirutuuli kirjoitti...

On se parempi kuin edellinen.
Mässäily on helpompaakin kuin lenkkeily :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana blorero <3 Tahtoo kanssa! Monet puhuu tuosta laihuttamisesta mutta mie oon ihan tyytyväinen kikkareisiini ;D Pää-asia että itellä on hyvä olla,eiks niin ...mä niin tykkään herkuttelusta,mokkapalat on suurta herkkua!!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
No, miulla on pelko takaraivossa tuosta sukurasituksesta: II tyypin diabetes. Sen takia pitäisi laihduttaa hyvän sään aikana. Mokkapalat on kyllä hyviä :)

satunNainen Paula kirjoitti...

Oikein onnistunut päivitys!

Marja-Leena kirjoitti...

Tuollaisesta neuleesta minäkin tykkäisin!