lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnuksissa ja vähän muuallakin

Muistatteko meidän naapurin Rouva Viskibasson viime kesältä? Hää on nyt taas vauhdissa, taitaa olla kevättä rinnuksissa. Eilen illalla, melkein yöllä möykkäsi taas ihan issekseen tuolla omilla rappusillaan komialla viskibassollaan. Saatiin taas kyytiä ja huutia. En kyllä ymmärtänyt juur mittää niistä jutuista :)
Ihmeteltiin, että mitä ihmeen hevosia se siellä haukkuu keskenään. No, meitä ja noita poikia tuolla autotallissa, ollaan kuulemma hevosenpenikoita :) Eikä etes suomalaisia. Öö, tota, kyl mie ainakii on ihan supisuomalainen ja niin on kaikki muutkin tässä talossa oleskelevat IHMISET ja eläimet. Ja mitä sitten vaikkei oltaiskaan, onko sillä niin väliä? Ihminen on ihminen, oli hän sitten minkävärinen, -maalainen tai -kielinen hyvänsä. Jokainen on yhtä arvokas. Ja eläimet tietty. Mutta eivät he sitä tiedä, että meillä on eläimiä, vaikkei ihan niitä hevosia olekaan tai hevosenpenikoita. No joo, ihan utopistisia juttuja taas sieltä tuli ilman päätä tai häntää. Tappouhkauksia ei tällä kertaa, vielä. Oottakaahan vaan, kun kesä tulee... Viuna siellä virtaa ja Viskibasso mylvii kahta kauheammin. Yksi pojista sai nauhotettua ne jutut nyt ja ihan mielenkiinnosta haluan ne kuulla, kunhan tänne tulee. En nimittäin tarennut rappusilla seistä ja kuunnella pelkässä yöpaidassa.
Niin ja tää juttu lähti siitä, että pojat lähti autotallista ihan normaalilla ja tavallisella autolla. Ei millään viritetyllä tai tuunatulla. Jotkut ei vissiin vaan siedä poikia. Vaikka ne olis ihan hiljaa ja ylipäänsä ovat olemassa. Siis nää pojat on tytön poikakaveri parine kavereineen ja parine veljineen. Että sillälailla.


Ensi yönä olisi taas se aika. Kellojen siirtäminen kesäaikaan.
Arvatkaapa vaan, onko kivaa herätä klo 4:30, kun normaali aamuvuoroherätys on 5:30...
Joo, ei se elimistö yhtäkkiä siirry tunnilla eteenpäin, ei. Voin vaan kuvitella, miten huomenna pikkasen väsyttää.... Onneksi ma ja ti on vapaat! Yksi päivä menee vaikka päällä seisten.
Mutta silti... 4:30....huh.

Tälle keittiön kellolle kävi kerran vähän hassusti. Vaihdoin siihen patterin ja unohdin keittiön pöydälle. Seuraavan kerran, kun katsoin sitä, Julia oli nakertelemassa viisareita. Pikkasen on viisarit vinksahtaneet :) tai oikeastaan vain tuo sekuntiviisari. Eihän se niin tärkeä olekaan kuin nuo toiset :)
Että tämmöstä meininkiä täällä taas.
Muistakaa kesäaika!

12 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tänä kesänä, ette kyllä sitten kuuntele naapurin rouvan metelöintiä, vaan soitatte pokkana poliisit paikalle...kait sitä omakotitalossakin pitää, joku suoja naapurin metelöinnille olla.

Hieno Elvis kello...:)

Sirutuuli kirjoitti...

Joo, kyllä me ajateltiin soittaa poliisit tarvittaessa, on jo kolmas kesä möykkäämistä kuunnellen...jos jatkavat sitä.
Kiitos, Elviksen sain kerran mieheltä ja tytöiltä lahjaksi. Rakastun siihen aina vaan enemmän ja enemmän :)

Helmi Nainen kirjoitti...

Onpa ikävää!! Samaa mieltä kyllä Irmastiinan kanssa, että tuollaista ei kyllä tarvitse kuunnella, yhtään.

Mukavaa lauantai-iltaa!

eikku kirjoitti...

Kurjia tuollaiset naapurit! Samaa mieltä, että poliisi vaan paikalle jos meno jatkuu!

Sussi kirjoitti...

Kurja tuollaisia naapureita. Tuollainen nimittely on jo itsessään kunnianloukkaus, josta voi tehdä rikosilmoituksen. Vähemmästäkin on tässä maassa käräjiä käyty.

Minulla on ihan sama juttu kesäajan kanssa, ensi viikko ja seuraavat tulevat olemaan vaikeita, millähän sitä pääsee taas ylös.

Sirutuuli kirjoitti...

Kyllä me poliisille ilmoitetaan, jos meno jatkuu. Eilen oli hiljaista.

Menee tähän kesäaikaan tottumiseen miullakin taas oma aikansa, oli muutes aika tuskaa aamulla nousta ylös.

Tämmöst tääl on kirjoitti...

Poliisit vaan paikalle, jos sama meno jatkuu. Toi kesäaikaan vaihto on minusta ihan typerää ja siitä on kaikille enemmän haittaa kuin hyötyä. Että tätä mieltä täällä.

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiitos ja kummarrus tunnustuksesta=)
Nyt kun ollaan kesäajassa,olis kiva kun säätkin olis sen mukaiset.No,kyllä se sieltä tulee,kesä..sitä ootellessa mukavaa uutta viikkoa sulle.

imlacking kirjoitti...

Nättejä kelloja. itse ostin juuri Jyskistä asemankellon kun ne oli siellä vain 6e (jostain syystä alennettu reilu 10e). Harmi vaan ettei tuossa lähimmässä Jyskissä ollut kuin vani mustia kelloja. Kiva sekin on, mutta olisin halunnut luonnonvalkoisen. Ennen tykkäsin enempi siitä mustasta, mutta nyt luonnonvalkoinen olis ollut paljon kivempi.

Sirutuuli kirjoitti...

En miekään tykkää kesäajasta, kun muutenkin huonot unirytmit menee sekaisin ja siitä ei tosiaan ole kellekään mitään hyötyä. Tässä kohtaa voitais ottaa mallia Venäjältä, joka lopetti kellojen kääntelyn viime vuonna.

Sirutuuli kirjoitti...

Ole hyvä :)
Jos Huhtikuussa tulisi kivemmat säät ja alkaisi kunnon kevät :)

Sirutuuli kirjoitti...

On se mustakin hieno ja voihan sen vaikka spray- maalata, jos ei tykkää :)