keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Loppiainen

Kaksi viikkoa vierähti taas edellisestä päivityksestä. Olen mie suunnitellut kovasti kirjoittavani tänne, mutta suunnitelmaksi se jäi.
Laitetaanpas ensin tähän kuva Joulun aterioinnista nukkekodissa. Vähän oli vielä köyhät eväät ruokapöydässä, mutta ehkä ensi vuonna enemmän. En ehtinyt tehdä mitään ruokia, kun oikeastaan kaikki on pitänyt tehdä alusta alkaen. Pöydästä kuitenkin löytyi perunoita, kalkkunaa, maitoa, leipää, pasteijoita ja tähtitorttuja.
Lahjojakin miniväki sai kivasti. Ja lahjat toi pukki salaa kuusen alle.
Suklaatakin oli tarjolla yksi rasia.
Nasulle tuli lahjaksi lautapeli Candy land (sisällä on pelilauta ja pelinappuloita, jotka tulostin netistä) ja Iphone, Rosalindalle kirja ja Ipad, Kaija Kaniini sai Leivotaan suklaasta- kirjan ja seinäkalenterin tälle vuodelle sekä muistaakseni tuon luontokirjan. Siis muistaakseni se oli Kaniinin...
Tänään, Loppiaisena on siivottu Joulu pois. Kaikki koristeet on varastossa odottamassa ensi Joulua.
Tänään on myös siivouspäivä. Kaija lakaisee lattioita uudella harjalla ja rikkalapiolla, Nasu konttaa rätin kanssa lattioita ja Rosalinda pyyhkii pölyjä.
Pöydällä on myös uudet tinatuopit, joista juodaan mehua siivouksen jälkeen.
Viimeisen kuvan siivousvälineet tein äsken:
Rikkalapio on tehty pahvista ja hammastikusta, harja on (paketista otettu käyttämätön) hammasharja ja varsi on hammastikku. Ämpäri oli aiemmin pieni askartelumaaliastia, jonka maalasin vaaleansinisellä askartelumaalilla. Nasun rätti on kosteuspyyhkeestä leikattu palanen ja Rosalindan rätti on leikattu Chifonetista. Näillä siivous sujuu. Moppia täällä ei vielä ole, eikä imuria. Saahan näilläkin kyllä siivottua ihan kivasti. Ja huomatkaa, Työnjohtaja seisoo pöydällä, kuten kissat konsanaan.
Nähdään taas!

Ei kommentteja: