lauantai 5. joulukuuta 2015

Lauantai

Tosi fiksu otsikko :) Mie se olen niin kekseliäs :)
Kiitos kivoista kommenteista jokaiselle, joka jaksaa puumerkkinsä laittaa vierailustaan. Tiedän, että on niin helppo vain lukea ja livahtaa pois (mie teen tosi usein niin), joten kiitos!

Tänään käytiin kaupungilla jouluostoksilla ja nähtiin joulupukkikin Iso-Kristiinassa. Siellä oli myös pieniä esiintyjiä enkelipuvuissa. Oli oikein mukavaa. Tehän tiedätte, ettei niitä joululahjoja voi kuvata ja tänne laittaa, ettei lahjojen saajat näe niitä. Kuvitukseksi laitan eilisen Mandalan.
Iso-Kristiina on nykyään tosi iso, mikä on ihan kiva juttu. Siellä on tosi hyvä kahvilakin, ettei tarvitse mihinkään muualle lähteäkään. Nyt, kolmannella kerralla remontin jälkeen löysimme sen :)
Harmillista on se, että muualla kaupungissa on paljon tyhjiä liiketiloja ja puolityhjiä kauppakeskuksia. Viimeksi, kun käytiin kaupungilla, huomattiin, että täällä on tosi vähän miesten vaatekauppoja. Etsittiin nimittäin miehelle vaatteita, eikä sitten ostettu mitään. Huonot oli valikoimat.
Hauskaa oli se, että näin lapsuuden ystävän, jota en ole ainakaan 20 vuoteen nähnyt. Heti kyllä tunnistettiin toisemme ja ilokseni huomasin, että hän on edelleen yhtä iloinen ja mukava kuin lapsena. Höpöteltiin ihan kuin olisimme nähneet vasta viime viikolla :)

Nukkisjuttuja en ole ehtinyt tällä viikolla tekemään ollenkaan. Pari ideaa tuli eilen illalla, mutta ehkäpä mie huomenna kokeilen niitä. Onneksi kirjoitin ne ylös, kun en enää muista, mitä ne oli :)
Ei miulla oikeastaan mitään sen ihmeempää asiaa ollut, kunhan tulin höpöttelemään ja toivotan tässä samalla Hyvää Itsenäisyyspäivää, jos ei huomenna nähdä. Nyt mie painun kahville.

Ei kommentteja: