keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Pääkallo

Tässä miun ensimmäinen itse piirtämä pääkallo. Eilen sain idean, että yritän piirtää itse sellaisen, kun olen ihaillut kaikenlaisia pääkalloja ja toisten tekemiä sellaisia.
Illalla otin kuvan Instagramiin puhelimella ja kun siirsin sen koneelle, huomasin, että se on ihan ihmeellisen värinen. Nyt otin kunnon kameran esille ja voi että, kun tulikin hyvä kuva. Tai ainakin värit on oikein.
Tämä oli siis ensimmäinen yritys ja voin luvata, että lisää tulee jatkossakin. Kallon suhteet on päin p:tä, mutta eihän sitä aina ensimmäisellä kerralla onnistu. Sitäpaitsi paperi on huonoa vesiväreille ja vesipuuväreille, joilla tämän väritin. Tämä kirja on oikeasti luonnoskirja, joten kupruilee kovasti kastuessaan. Seuraava kirja onkin tehty itse vesiväripapereista. Oikein odotan, että pääsen sen kimppuun! Paksua, hyvää paperia.
Tähän kirjaan yritän tehdä joku päivä toisen kallon ja kokeilen tusseilla värittämistä. Miulla ei ole mitään niitä huippuhyviä tusseja, vaan ihan lasten malleja. Nyt mie sitten haaveilen esim. Copic-tusseista tai Promarkereista tai jostain. Hyvä, kun on haaveita!

Toinen haave on, että oppisin piirtämään ruusun. Nimittäin pääkallo ja ruusut sopivat todella hyvin yhteen. Ruusun piirtämistä aion kyllä harjoitella, kunhan saan nämä kolme työpäivää menemään. Sitten alkaa loma ja on aikaa kaikelle kivalle. Tänään on iltavuoro, joten tämä päivä meneekin sitten siinä. Tänään suunnittelin polkaisevani pyörällä töihin, toivottavasti ehdin, ennenkuin alkaa satamaan. Illalla kotiin tullessa se ei haittaa. Miulla on hyvä vettäpitävä puku, testattu on lauantaina.
Nyt kuitenkin toivotan teille mukavaa keskiviikkoa ja nähdään taas!

Ei kommentteja: