maanantai 2. maaliskuuta 2015

Tuunattu Lokerikko/laatikko

Toissapäivänä järjestelin miun journal kortteja ja huomasin, että ne eivät enää kunnolla mahdu entiseen laatikkoon. Vaihdoin ne toiseen ja huomasin, ettei ne mahdu siihenkään. Samana iltana sain idean isomman laatikon tekemiseen. Eilen aamulla kävin sitten leikkaamaan kissanruokalaatikoita sopivaan kokoon. Tein tarkoituksella erikorkuisia, koska kortitkin on erikokoisia.
Muistin ottaa ensimmäisen kuvan vasta, kun olin liimannut kolme laatikkoa yhteen, teipannut kaksi kertaa maalarinteipillä ympäri ja maalannut sisäosat (olivat aluksi ruskeat).
Eli pohjamaalasin koko höskän valkoisella gessolla.
 Sisäosat maalasin gesson päälle valkoisella akryylimaalilla.
 Ulkopinnan maalasin vaaleanpunaisella akryylimaalilla ja tuputtelin erilaisten sabluunoiden läpi erilaisia kuvioita.
 Nyt mahtuu entiset kortit ja on vielä tilaa uusillekin. Miulla on tulostettuja, ostettuja ja itsetehtyjä kortteja. On teksteillä tai ilman, erilaisia currently kortteja, joissa on valmiina ns. kysymys että mitä olet syönyt tänään, juonut, kuunnellut, lukenut ym. Nämä ovat käteviä art journalissa, jos ei oikein ole ideaa, mitä tekisi.
Tämä on senkin puoleen hyvä säilytyslaitos, että tuohon voi lisäillä noita laatikoita mielensä mukaan. Miulla on yksi käyttämätön jäljellä, jonka voi liimata vaikka tuohon toiselle sivulle. Mutta nyt juuri en tarvitse niin paljon säilytystilaa.

Nyt ei muuta kuin kivaa uutta viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

kivalta näyttää! Mukavaa viikkoa myös sinulle!

gone to the beach kirjoitti...

Kiva laatikosto! Ja kivoja leimasimia teit tuolla myös! Sinulla se on kaikki niin järjestyksessä!Mukavaa loppuviikkoa!
Saisko misuista kuvia?

rimasa kirjoitti...

Tosi ihanat laatikot....tuomoisia säylytys laatikoita voisi itsellekkin tehdä! =D