maanantai 30. maaliskuuta 2015

Heips

Niin se taas on viikko vierähtänyt vai peräti kaksi? Ei tässä enää perässä pysy. Olin jo kahden vaiheilla jälleen kerran, että lopetan kokonaan. Mutta ehkä ei kuitenkaan. Postaan silloin kun jaksan ja muistan. Eli epäsäännöllisesti.
Facebookin art journal - ja mandalaryhmät on paljon helpompia käyttää kuin tämä, kuten myöskin Instagram. En lupaa mitään, mutta aina silloin tällöin laittelen tännekin jotain.
Tällä kertaa Mandala, jonka tein ihan omaksi iloksi.
Tällä viikolla miulla on enää kolme työpäivää ja sitten koittaa seitsemän päivän vapaat! Ihan kuin olisi loma.

Osasyy (aika iso sellainen) blogihiljaisuuteen on se, että miulla oli yli kaksi viikkoa elohiiri silmässä. Kiusallisen v***mainen vaiva! Tietokoneella istuminen oli tuskaa ja kun päivät pääksytysten töissä istun koneen ääressä, oli illat pakko lepuuttaa silmiä. En oikeastaan muuta vapaa-ajalla koneella käynyt kuin Facebookissa, Instagramissa sekä Pinterestissä. Kun silmä alkoi väpättämään, en pystynyt keskittymään yhtään mihinkään ja tuli jo melkein huono olokin siitä. Ugh, toivottavasti ei uusiudu ainakaan kovin äkkiä! Lauantaina se sitten yhtäkkiä loppui, onneksi! Kiristeli jo hermojakin...

Mutta nyt ei muuta kuin mukavaa viikkoa!

3 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Mukavaa viikkoa myös sinulle!

Tanja kirjoitti...

Minua niin harmittaa, että kaikki blogit hiljenee ja kaikki siirtyvät toisaalle... Mutta kirjoittele tänne edes joskus! <3

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Tanja: Olen huomannut saman, että blogit hiljenee. Muistan, kun aloitin, oli ihan erilaista kuin nykyään. Kyllä mie varmaan aina silloin tällöin jotain laitan. Kohta tulee 6 vuotta täyteen, joten ei sitä ihan äkkiä osaa lopettaa :)