tiistai 17. maaliskuuta 2015

DIY Gellli plate

Lupasin joskus kertoa, miten olen tehnyt itse gelli platen.

Otin paksun ja pehmeän pöytätabletin, paksun muovitaskun ja jeesusteippiä. Vähän leikkasin tabletin sivuja suoremmaksi, pujotin sen muovitaskuun ja teippasin kiinni. Oikein hyvin toimii. Englanniksi löytyy myös ohjeita, miten tämä tehdään gelatiinista. En kyllä semmoiseen viitsi ruveta, jos tämä ei toimisi, antaisin sitten mieluummin olla.
 Eli tämän värkin toimintaperiaatehan on sellainen, että: levitetään maalia tai suihkeita pintaan ja paperi siihen päälle. Vinkki: voipaperia on kiva printtailla näin.

 Kaikenlaisen paperin koristelu onnistuu, lehtileikkeet, kirjansivut, valkoinen paperi ym.
Alkuperäinen gelli plate on tosi kallis. Jos sen jostain onnistuisi Suomesta saamaan, hinta olisi yli 70€ A4 kokoisena, pienempi on halvempi.
Tässä yksi vanhempi sivu art journalista, johon käytin gelli printattuja papereita. Tein niistä kukkia ja liimasin liimapuikolla.
Tuossa kuvassa lukee, että perustin uuden blogin Word pressiin. No, siitä ei kannata hirveästi innostua, postasin tasan yhden kerran sinne ja siihen se sitten jäi. Oli tarkoitus blogata englanniksi.
Muutenkin tämä bloggaaminen on niin aikaa vievää ja aikaa ei hirveästi ole, joten levätköön rauhassa mokoma viritelmä :)

Jos kuitenkin olet kiinnostunut tekemisistäni, liityin Instagramiin. Laittelen sinne kuvia etenkin art journalista, mutta myös jostain muusta. Se on niin paljon nopeampaa ja helpompaa kuin bloggaaminen, että olen alkanut miettiä siirtymistä kokonaan sinne.
Se on niin helppoa: ota kuva, siirrä Instagramiin, pari sanaa ja se on siinä. Kaikki samalla laitteella.

Tavoitat miut täältä: https://instagram.com/sirutuuli/

Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Hienoja! Mukavaa viikkoa myös sinulle

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)