sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Matto valmis

Tai oikeastaan kaksi mattoa. Virkkauslangasta kudottu onnistui tosi hyvin, mutta villalankaisesta ei viitsi edes samana päivänä puhua :) Saati ottaa kuvaa. Sain ne kyllä valmiiksi jo samana päivänä, kun aloitin. Mutta kun työ taas haittaa harrastuksia, en ole ehtinyt bloggaamaan. Olin nimittäin tämän viikonlopun töissä.
Nuo lattialla olevat lätyt on netistä tulostettuja "kertakäyttölautasia".
Olkkariin neuloin pari torkkupeittoa Nalle-langasta ja sekin näyttää olevan liian paksua. Ei miulla sen ohuempaa lankaa taida ollakaan. Rosalindalle neuloin piponkin, mutta siitä en ottanut kuvaa. Ehkä joskus.
Perjantaina innostuin tekemään pienen tilauksen Minimaailmaan. Tilasin kaikenlaista tavaraa vessaan ja jotain joulujuttuja. Tästä se nyt alkaa, nukkekodin sisustaminen ja tavaroiden hamstraus :)
Oikean elämän sisustamis into kun lopahti, nyt löysin tämän homman tilalle.
Mie kyllä haaveilen siitä, että miulla olisi joku päivä oikea iso nukkekoti, johon saisi valotkin.
Ehkä joku päivä.

Eilinen Halloween tai Pyhäinpäivä meni miulta ihan ohi. Ei tullut käytyä haudoillakaan, en vaan muistanut. Ja ovea ei koputtelijoille avattu, koska ei muistettu hommata karkkia.
Ehkä ensi vuonna. Paitsi, ettei meillä ole moneen vuoteen käynyt ketään koputtelemassa.
Jaahas, taitaa olla aika mennä syömään. Alkaa olla jo vähän nälkä.
Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

2 kommenttia:

Siru kirjoitti...

Eksyin tänne kun kirjoitin googleen mandala ruusu. Mutta se oli hyvä juttu kun mäkin harrastan nukkista. Sulla on hienot mini jutut! :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Siru: Tervetuloa, kaima :)