tiistai 3. marraskuuta 2015

Huonekalujen rakentelua

Tänään miulla oli vapaapäivä tai onhan se vieläkin. Päivää on jäljellä vaikka kuinka paljon, ettei voi sanoa päivän jo menneen. Tuntuu vain, että kello olisi jo paljon enemmän, vaikka on vasta viisi.
Tämä päivä on mennyt rakennellessa (ja pyykkiä pestessä). Suunnitelmissa oli tehdä avohylly vessaan (siis nukkiksen), mutta ei se oikein sinne käynyt, joten tein lipaston sinne ja parantelin olkkarin pöytää.
Tällä kertaa käytin ihka oikeaa puuta, enkä pelkkää pahvia. Osittain kyllä käytin pahviakin..
Olen kuullut ja nähnyt facessa puhuttavan Bilteman tikuista, joita nukkisrakentelijat on käyttäneet. Mutta ne ovat tainneet hävitä valikoimista, kun en ainakaan Bilteman sivuilta löytänyt niitä.
Onni kuitenkin, kun edellisen kerran käytiin Prismassa, siellä oli kahdenlaisia tikkuja ja eilen sitten ostin molempia. Miun työkalut on vähän kummalliset :) Ei ole hiomapaperia, joten käytin kynsiviilaa ja saksilla sai nuo tikut parhaiten poikki. Sahakin on kyllä ihan kelpo vehje.
Prisman askartelumaalikin on muuten tosi hyvää, ostin sitäkin lisää.
Lipasto siis meni vessaan, joka muuten ammottaa edelleenkin tyhjyyttään. Ei ole tilaus tullut vielä. Minimaailman sivuilla kyllä näkyi, että paketti on lähetetty. Mutta kun meidän asiamiesposti on R-kioskilla, pakettikortin saapuminen vähän venähtää. Siellä kun on niin vähän työvoimaa, ettei yksi ihminen ehdi tehdä kaikkea.
Avohyllystä tuli olkkariin kirjahylly. Vielä sinne ei ole mitään laitettavaa, mutta eiköhän tässä aikojen saatossa sinnekin jotain ilmaannu.
Vessan kalustamisen jälkeen on kyllä keittiökalustuksen vuoro ja sen jälkeen sitten pikkuroinan vuoro. Paitsi jos Askaretassa on jotain kivaa... Sinne mennään kahden viikon päästä. Viimeksi se myyjä kertoi, että sinne oli tehty iso nukkekotitilaus ja odotettavissa on kaikkea kivaa.
Niin uppoutunut olin tähän rakennusprojektiin, että ruokaa laittaessa poltin porkkanat pohjaan. Ihan innoissani olin, että saan keitettyä porkkanaa ja sitten ne kärähti.
Ja kaiken kukkuraksi kauhakin suli :) Olisi kannattanut keskittyä ihan vaan joko ruuan laittoon tai rakentamiseen. Tai ainakin laittaa projekti tauolle siksi aikaa.
No, muuten ruoka oli ihan hyvää, tein Karjalanpaistia pitkästä aikaa.
Nyt miulla ei muita ideoita olekaan tällä hetkellä nukkisprojektin suhteen. Pitää jäädä odottelemaan inspiraatiota ja ideoita. Eilen miulla kyllä joku idea oli, mutta unohdin sen saman tien. Muistan vaan, että jotain tuolla päässä käväisi ja lähti sitten. Ehkä se joku päivä palailee.
Mukavaa päivän jatkoa ja illan alkua!

2 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi, että on ihana nukkekoti!!! Tuo pönttöuuni on kyllä parasta..:)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)