sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Kaikkee pientä

Miun vakio bloggauspäivät tuntuu nykyisin olevan sunnuntai ja tiistai. Eilinen oli poikkeustapaus, kun perustin uuden sivun sinne.
Olen taas väkertänyt nukkikseen kaikenlaista pientä. Esimerkiksi perunoita ja leipää.
Vaihdoin mökissä järjestystä ja tein ruokailuhuoneeseen pöydän, jossa jouluinen asetelma. Halusin sellaisen, joka antaa tunnelmaa oikeaankin taloon. Eli laitoin pöydän sisälle led tuikun.
Tiskialtaassa on likaisia tiskejä :)
Olkkarissakin vaihdoin järjestystä ja suurensin olkkarin pöytää laittamalla lasisen lasinalusen sen päälle. Pöydällä on nyt suklaakonvehteja, jouluinen kirja ja läppäri. Takka sai paremman paikan.
Eikö tunnukin pieneltä tämä mökki? Ei sinne mahdu enää oikein mitään uutta. Kunpa saisin äkkiä niitä kissanruokalaatikoita, että saisin suurennettua tätä.
Kohta mie en voi tehdä enää mitään uutta, kun ei tänne mahdu mitään.
Paitsi ehkä vaatteita voisin tehdä lisää sekä mattoja. Paitsi että tuo meidän oikea Nasu käy pöllimässä tavaraa tuolta mökistä. Leikki- Nasun villasukat on hävinneet. Muuta en ehkä huomaakaan välttämättä, vaikka olisi hävinnyt enemmänkin tavaraa...

Olen huomannut tuosta kännykän kamerasta, että se on ruvennut ottamaan tosi huonoja kuvia, vaikka pitäisi olla loistokamera. Pitää tutustua sen asetuksiin ja kokeilla, saisinko sen jälkeen otettua sillä parempia kuvia.
Eipä tänne mitään muuta oikein kuulu. Yhtään en ole vielä laittanut mitään jouluisia juttuja esille, kun ei oikein innosta. Ilmat on ihan hirveät, jatkuvaa pimeyttä ja sadetta vaan. Vetää mielenkin matalaksi. Toivottavasti tulee lunta ja pientä pakkasta jo pian.
Menee taas vali vali-osastolle nämä miun jutut, joten on parempi lopettaa ja toivottaa rauhallista 1. adventtia ja sunnuntaita!

3 kommenttia:

Leea kirjoitti...

Mistä materiaalista nukkekodin perunat ja leipä on tehty?
Hauskaa kyllä, kun minimaailmassakin on elämää, kuten likaisia tiskejä :D

Sirutuuli kirjoitti...

Ne on tehty ilmakuivuvasta Fimo-massasta. Kätevää, kun ei tarvi paistaa. Kuivuminen kestää kyllä isommissa jutuissa 24 h.

Sussi kirjoitti...

todella hienoja!