keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Piiitkä postaus ja paljon asiaa

Blogitauko teki kyllä hyvää. Nyt miulla tuntuu taas olevan paljon asiaa ja kerrottavaa. Ja kun mie päätin olla päättämättä yhtään mitään, päätin(!) kuitenkin nyt panostaa kuviin. Latasin ison kameran akun niin täyteen, kun sen saa (alkaa olla jo melko finaalissa vanhan kamun akku) ja napsin kuvia vähän joka asiasta.
Aloitetaan nyt vaikka siitä, kun toissapäivänä mie menin ulos askartelemaan. Tällä kertaa kuvan kera, kun viimeksi vain puhuin siitä. Kuuntelin puhelimella radiota ja piirtelin ja askartelin.
Tuo on vaan niin ihana paikka, vaikka onkin nyt ilman koristuksia ja ns. sisustusta. Ja mainita täytyy, että tilasin Jyskiltä uuden katon keväällä ja paviljonki on kuin uusi.
Vaan eipä tässä mitään koristuksia ja sisustusta tarviikaan, kun sataa vettä melkein joka päivä tai on liian kylmä istua ulkona. Vettähän tuo paviljonki kyllä pitäisi hyvin, mutta ei viitsi toppatakki päällä istua ulkona. Toissapäivänäkin jouduin kylmyyden tieltä siirtymään sisätiloihin.
Tuolloin tein tälläisen sivun, miun normaalit mandala piirrokset.
Tuosta innostuneena tein eilen sitten toisenlaisen piirroksen. Täytyy sanoa, että tätä tehdessä tuli jo huono olo.
Jopa katsomisesta meinaa tulla huono olo :) Vissiin vähän liikaa kaikkea.
Tämän tein lauantaina pihalla istuessa kaupunkireissun jälkeen ja nyt täytyy ihan kehaista, että kyllä tuo meidän uusi Iso-Kristiina on sitten hieno! Ihan kuin ulkomailla olisi ja yksi mainitsemisen arvoinen asia ihan erikseen on Jungle Juice Bar, jossa myydään erilaisia hedelmäsmoothieita. Lauantaina oli kuuma, jotain 30°C: pintaan ja rupesi janottamaan. Hetken mielijohteesta otettiin smoothiet ja ai ihanuus! Miten oli kylmää, raikasta ja virkisti ihan mahottomasti! Paljon parempaa kuin jäätelö tai limppari. Ja palvelu oli loistavaa, kiva nuori ja reipas myyjä, hienoa! Kannattaa käydä!
Tuokin oli muuten Smash bookiin tehty sivu ja tässä tulee toinen. Vanhempi tyttö S osti miulle synttärilahjaksi kaikkea kivaa pientä ja täytyihän niistä sivu tehdä. Oli made with love-leimasin, decoupage paperi ja nostalgiatarroja. Aivan ihanat!
Synttärit oli Kesäkuun loppupuolella. Ihan vaan välivuosia, niinkuin meidän äiti aina sanoi, jos ei ollut neli- tai viiskymppiset tai muut kymppiset.
Miulla olisi nyt pientä puuhaa tiedossa loman ajaksi, kun pitäisi tehdä smash bookiin sivuja noista kuvista:
 Löysin vanhoja kuvia ja tänään tulostin tuoreempiakin. En tiedä, kuinka vanhoja noista nipuista löytyy, enkä muista, mitä niistä alkujaan suunnittelin. Mutta enköhän mie niistä jotain keksi.
Ja jottei ne kuvat enää hautautuisi minnekään, laitoin ne tuohon servettitelineeseen odottelemaan inspiraatiota.
 Vanhoihin projekteihin palatakseni, näytän teille kellon, jonka tuunasin viime talvena. En nyt muista, onko tämä joskus jo ollut täällä. Mutta tässä se tulee.
Tämä oli vanha, mutta toimiva muovinen sinireunainen kello. Purin tämän osiin ja kellotauluun liimasin nuoremmalta tytöltä saadun servetin mod podgella (decoupage-tyylisellä lakalla) ja liimailin kukkia ja perhosia. Mustat viisarit ei näkyneet yhtään mihinkään, joten tänään otin itseäni niskasta kiinni ja maalasin viisarit valkoiseksi. Kyllä nyt näkyy taas. Kuvakulma on vähän hassu, kun kello on korkealla seinässä oven yläpuolella ja mie olen tälläinen hukkapätkä. Otin nimittäin kuvan lattialla seisten.

Tänään ajattelin, että jos ei ihan kaatamalla rupea satamaan, otan vaikka väritysvehkeet pihalle ja värittelen. Ehkä. Koko kärriä en viitsi raahata, kun se on hankala saada nopeasti sisälle, jos käy satamaan. En kyllä tiedä, tarkenenko mennä...
Tähän loppuun laitan vielä pari kuvaa meidän ruusuista, jotka on vähän räjähtäneet:
 Kumpikin puska on kasvanut jättiläiseksi, mutta eivät oikein taida kestää kovaa/jatkuvaa sadetta ja tuulta. Mutta tuoksuvat aivan ihanalle!
Tähän on nyt tällä kertaa hyvä lopettaa ja toivotta teille mukavaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

Syrenia kirjoitti...

Voisit tuunata miulle taulun samalla tavalla kun tuo teitin kello! Aivan ihana!!! <3

Sirutuuli kirjoitti...

Miul ei oo enää noita servettejä, tai siis yksihän miulla niitä vaan olikii.