perjantai 24. heinäkuuta 2015

Leikkiä ja muuta

Jokohan tänne onnistuu videon lataaminen suoraan koneelta, vai vieläkö se pitää Youtuben kautta ladata?! Ennen piti koukata Youtuben kautta, ärsyttävää. Ja kummallista, kun Facebookiinkin saa suoraan koneelta ja muutaman mutkan kautta myös Instagramiin. Luulisi Bloggerinkin jo onnistuvan siinä.
Joka tapauksessa, koitan saada tänne sen videon.
Meillä ei kissat ole aiemmin osoittaneet minkäänlaista kiinnostusta mihinkään tabletilla pelattavaan peliin. Eilen kuitenkin latasin yhden, kun sitä oli niin kovasti kehuttu: joku 3D peli. Ja tottavieköön!
Julle/Julia innostu! Menin Nasun luokse pelin kanssa, kun kuvittelin sen kiinnostuvan, mutta ei se edes tajunnut mitään. Julle tulikin siihen katsomaan, että mikä ihme siinä piipittää. Ensin sitä vähän pelotti se piipitys, mutta kohta se pelasi jo täysiä. Illalla uusiksi ja äsken taas. Jee! Kyllä mie nyt olen siitä ylpeä :) On meillä sitten fiksu kissa ;)
Ja kyllä se Nasukin lopulta ymmärsi jutun juonen.

Julle on muutenkin ihan kuin eri kissa. En tiedä, muistaako kukaan, kun joskus kerroin, että ruvetaan sitä laihduttamaan. No, ei siitä mitään tullut, kun ei se laihtunut. Viime kesänä vaihdettiin kuitenkin ruuat senioreille tarkoitettuihin tai vaihtelun vuoksi steriloiduille tarkoitettuun ruokaan. Raksut vaihtuivat johonkin, joka tasapainottaa vatsantoimintaa ja on tarkoitettu painonhallintaan.
Mutta varsinaisesti ei olla sitä laihdutettu. Kuinkas ollakaan, paino on tippunut pari kiloa reilussa vuodessa. Vielä pitäisi pudota ainakin kilo ja mielellään vähän yli. Mutta jo nyt se leikkii, hyppii korkeihin paikkoihin ja juttelee.
Aiemmin se oli aika apaattinen ja innoton ja juuri koskaan se ei maukunut. Voisi sanoa, että se on nyt paljon iloisempi. Hassua, eihän jonkun mielestä kissa voi olla iloinen, mutta kyllä se vaan voi :)
Juuri äsken huomasin, kun se makasi tuolilla, ettei se enää levinnyt ja täyttänyt koko tuolia. Nyt se täytti vain n. puolet siitä. Hyvä!

Miun loma vetelee viimeisiään, maanantaina pitää mennä töihin. Ilmojen puoleen ollut kyllä syysloma. On ollut kylmää ja melkein joka päivä satanut vettä. En tiedä, miten saataisiin isot matot pestyä, kun ei niitä voi missään kuivattaa. Pitääköhän ensi talvi olla ilman mattoja... Kesät menee kyllä, mutta talvella on ihana, kun on niitä karvalankamattoja olkkarissa, pehmeitä ja lämpimiä. Puhumattakaan kodikkuudesta.

Ja jotta saisin tähän lisättyä askartelua, laitan kuvan tilauskortista, jonka eilen tein.
Kuva onnistuikin aika hyvin. Ei tarvinnut muokata yhtään. Tietäisinpä vain, että millä asetuksilla tämän otin :) Otin nimittäin ainakin 10 kuvaa erilaisilla asetuksilla :)
Nyt mie kuitenkin lähden tästä muihin hommiin. Jos tuo video ei näy, lataan Youtubeen, josta sitten lisään tähän myöhemmin.
Hyvää viikonloppua!
Edit: video toimii ja näkyykin jotenkin menneen Youtubeen, hyvä!

Ei kommentteja: