keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Sisäinen kriitikko

Journal Journey 2015: ssa tehtävänä oli tehdä sisäisesstä kriitikosta sivu. Ensin kirjoitetaan kaikki, mitä se sanoo esim. mie kirjotin: et osaa piirtää, et osaa maalata, et ole taiteilija, et osaa kirjoittaa kauniisti, et osaa sommitella ym.
Sitten kaikki peitettiin maaleilla, musteilla, leimoilla, sabluunoinna ym. Ja lopuksi päälle piti laittaa sen sisäisen kriitikon kuva. Se voi olla monsteri tai ihan tavallinen piirros, mitä tahansa. Miulla se on pöllö. Ja pöllön lisäksi jotain positiivista sanottavaa.
Siellä ne rumat sanat pilkistelee alta. Tämä oli kiva sivu tehdä. Ja voitte arvata, ettei itsednsä haukkuminen ollut yhtään vaikeaa :)
Se on yleensäkin paljon helpompaa kuin itsensä kehuminen.

Mukavaa päivän jatkoa ja tulevaa Vappua! Mie lähden kohta iltavuoroon ja teen kuuden päivän putken samantien. Voi olla, ettei bloggauksia taaskaan ole luvassa vähään aikaan...

3 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Todella hyvä idea!

Hyvää vappua ja työviikkoa!

Neiti Säästäjä kirjoitti...

Hieno sivu! Niinhän se on että itsensä mollaaminen on paljon helpompaa kuin kehuminen. Mä oon vielä niin alkuvaiheessa näissä askartelujen opettelussani että tuntuu etten osaa mitään. Millä oot tehnyt tuohon nuo valkoiset osiot, jotka näyttää olevan kohollaan pinnasta.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitokset teille!
Susu: Tuo kohoaine on Modeling paste nimeltään. Tilasin sitä kerran Paperilohikäärmeestä. Joskus aiemmin kokeilin käyttää remontteihin tarkotettua pikasilotetta (jolla paikataan esim. naulan reikiä seinässä). Muuten ihan hyvä, mutta sitä ei saanu tuubista kunnolla ulos. Olis pitänyt olla joku laite siihenkin hommaan ja lopulta se kovettuikin ihan kokonaan ja kuivui. Mie olen oppinut näitä asioita katselemalla Youtubesta art journaling videoita.
Yli kolme vuotta kattellut iltaisin niitä, joten aika pitkä aika miulla on mennyt opetteluun :) Enkä vieläkään osaa kaikkea, aina oppii uutta :)