sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Sunnuntain viettoa

Onpahan päivä mennyt nopeasti ja ihan huomaamatta. Nimittäin istuin muutaman tunnin askarteluhuoneen pöydän ääressä piirtämässä.
27 vuoteen en ole piirtänyt mallista potrettia, mutta tänään päätin yrittää. Kuva on joku, jonka joskus olen leikannut jostain lehdestä art journal-kollaaseja varten. No, kollaasi jäi tekemättä, kun innostuin piirtämään.
Luonnossa se on enemmän näköinen, mutta ihan ok näin ensi yrittämältä pitkän tauon jälkeen.
Edelllinen kuva, jonka kuvasta tein oli Billy Idol joskus 16-17 vuotisena.
Tykkäsin kyllä itse prosessista. Olin olevinaan jo valmis, kun otin kuvan ja huomasin, etten ole lähelläkään valmista ja niin jatkoin hommaa kameran kanssa. Otin välillä kuvia ja taas korjasin piirrosta ja välillä katsoin kameran "läpi" ottamatta kuvaa ja korjasin samalla. Nimittäin kameran kanssa huomaa paremmin virheet kuin paljaalla silmällä. Lopulta päätin, että nyt saa luvan olla valmis, en jaksa enää. Silmät ja suu vaatisivat vielä säätöä, mutta antaa olla. Sisäinen kriitikko saa nyt luvan olla ihan hiljaa :)
Aion kyllä ehdottomasti jatkaa harjoittelua muulloinkin, kun tykkään piirtämisestä niin paljon. Nyt miulla on yksi luonnoskirja omistettu pelkästään piirtämiselle tai maalaamiselle. Että ei ihan kaikkia kirjoja tule käytettyä pelkästään art journaliin ja sotkemiseen.
Kyllä mie oikeastaan tykkään tuosta kuvasta (kaulakin kyllä näkyy olevan väärin tehty käden suhteen, mutta ei se haittaa).
Jatketaan harjoituksia. Mukavaa  sunnuntaita!

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tuohan on hieno!!

Sussi kirjoitti...

olet taitava!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)