sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kevättä ilmassa

Tervehdys kaikille (jos tänne vielä joku eksyy :) )!
Tämän viikonlopun olin töissä. Nyt olen tunnin ollut kotona ja täytyy sanoa, että ilma on mitä ihanin. On niin lämmin, Accuweather näytti +13°C ja aurinko välillä pilkistelee.
Pyöräilykausi on avattu eilen jo. Tänään oli vain vuoriton fleecetakki päällä töistä tullessa ja meinasi tulla hiki. Kumpa vain jatkuisivat tälläisenä nuo ilmat ja voisi pyöräillä joka päivä. Mutta huomiseksi on jo luvattu räntäsadetta ja räntäsateessa polkeminen ei innosta yhtään.
Muuta kuvaa miulla ei tähän ole tarjolla kuin ystävämme Nasu:
Nyt, kun kerrankin otin itseäni niskasta kiinni ja kävin päivittämään blogia, akku loppuu kohta koneesta ja täytyy lopettaa näin lyhyeen. Eipä miulla kyllä tämän kummempaa asiaa ollutkaan :)
Hyvää sunnuntain jatkoa ja uutta viikkoa!

4 kommenttia:

Neiti Säästäjä kirjoitti...

Mukavaa sunnuntaita sinullekin! Mitenkäs askartelut sujuvat? Mä oon osallistunut nyt tässä kuussa TheResetgirlin #listersgottalist haasteeseen ja se on ollut aika kivaa! Netistä löytyy tietoa haasteesta jos haluat tietää enemmän :) Ootko muuten instagramissa?

Neiti Säästäjä kirjoitti...

No katoinpa huonosti, oothan sä instagramissa. Seuraan :)

Sirutuuli kirjoitti...

Moikka :)
Juu, Instagrammissa ollaan ja sieltä löysin myös tuon listersgottalist haasteen ja kaikessa hiljaisuudessa tehnyt joitain listoja. Ehkä Instagrammiin laitan vielä kuvia, kunhan ennätän :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Suloisen Nasun kuva riittää mainiosti..:)