lauantai 2. toukokuuta 2015

Vain kuulumisia

Ihan justiinsa hokasin, että jäi Vaputkin toivottamatta. En enää viitsi toivottaakaan, se meni jo.
Äsken selailin blogeja ja katselin, kuinka monikin kertoi, mitä on Vappuna tullut tehtyä.
Mie olin töissä. Ja olen vielä huomennakin ja ylihuomenna, yhteensä kuuden päivän putki. Joten ei ihme, että Vappu meni melko huomaamatta.
Oli miulla eväänä miehen paistamia munkkeja tänään ja justiinsa juon tässä samalla simaa. Ja eilen syötiin nakkeja niinkuin perinteisiin kuuluu. Tänään pekonia uunissa paistettuna, uunikasviksia ja paistettuja kananmunia. Oikein rasvaista ja epäterveellistä ruokaa.
Tai ehkä se ei olekaan nykyään niin epäterveellistä, jos on karppaaja. No, leikitään, että oltiin tänään karppaajia.

Omaan blogiin tullessa tänään vastaan tuli aika ikävä näky. Taas oli yksi lukija hävinnyt. Viime aikoina on hävinnyt yhteensä kolme. No, ei voi mitään.
Kohta varmaan häviää loputkin, kun kerron, mihin päätökseen olen nyt lopullisesti tullut. Tässä blogissa ei enää sisusteta. Enkä ota enää kotikuvia. Nämä nurkat on kuvattu ja koluttu niin perusteellisesti näiden vuosien aikana, että pysyttelen jatkossa kätten töissä.
Enimmäkseen askartelussa, joskus myös joissain muissa. Neulominenkin on kyllä jäänyt. Jouluksi neuloin muutaman tiskirätin ja pesimen ja siinä se. Mutta käsitöiden suhteen en osaa sanoa, ilmaantuuko niitä tänne vai ei. Kaikki kun riippuu siitä, mikä milloinkin kiinnostaa.

Mutta sisustamiseen miulla ei riitä aika eikä mielenkiinto. Ennemmin käytän aikani askartelu- ja artjournalointihommiin. Ne kun tulee halvemmaksikin.

Jos nyt päätit lopettaa blogini seuraamisen, sanon vain että heippa ja hyvää jatkoa!
Tähän pieni loppukevennys, joka sopii mainiosti tuohon ruokailuosioon. Sanonnan tulostin kerran (tai neljä) Pinterestistä. Tein tästä neljä eri versiota kalentereihin, jotka tein joululahjoiksi. Tämä on yksi niistä.

Teille, jotka vielä jäätte seuraamaan, toivotan mukavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

Neiti Säästäjä kirjoitti...

Hyvä päätös! Sun blogisi ja kirjoitat juuri siitä mistä haluat :) Mä ainaskin odotan innolla askartelupostauksia :)

Anja kirjoitti...

Jokainen postaa siitä mistä haluaa..ja mikä itseään kiinnostaa, mie olen kyllä enemmän kiinnostunut kotikuvista, kotiin tehdyistä ideoista tai kaikki oikeestaan kiinnostaa mikä kotiin ja sisätiloihin liittyy..koska koti on minun harrastus, itse en kauheasti askartele enemmänkin ompelen..ja ideoin itse :)
Mukavia hetkiä sinulle askartelujen parissa, tuo on sellaista työtä johon ei minun aika riittäisi vaikka minullakin on monen monta vihkoa ja muistikirjaa mistä piti tulla muistiin kaikenmaailman ihanukksista vaan niin ne on jääny, eipä mullakaan oikeen ole kotona niitä neliöitä paljoa ja kaikki on moneen kertaan postattu mutta kun asuntoa ei isommaksi saa ei vaikka kirjoittaisi blogia..niin pakko postata niistä asioista mitä on :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Sinähän se tänne postaat ja eikös se vähän ole tarkoituskin, että siitä postataan mistä ollaan kiinnostuneita..:)
Ti no minullahan on oikeaa sillisalattia...siis blogini on..:)