maanantai 15. elokuuta 2011

Tuliaisia :)

Kovasti paljon kiitoksia taas kommenteista, niitä on tosi kiva lukea. Ja mukava huomata, että jutut kiinnostaa.
Miulla meni konseptit täysin sekaisin blogin suhteen, kun miun piti esitellä valmis neulottu kolttu. Mutta kuinkas kävikään. Viimeisiä viimeistelyvirkkauksia kun olin tekemässä, sovitin kolttua ja purkuun meni. Siis melkein valmis. En halunnut tehdä sitä loppuun, ettei jää turhaan lojumaan vaatehuoneeseen, kuten kävi eräälle Nalle-langasta neulotulle villatakille. Se pistelee niin, ettei sitä voi pitää. Sekin pitäisi purkaa joku päivä.
Mie siis purin sen tekeleen, enkä yhtään tiennyt, mistä bloggaisin seuraavaksi. Kunnes tyttö poikaystävineen kävi Helsingissä ja toi miulle tuliaisia :)
Olivat käyneet Antik Annassa matkalla. Miekin olen siitä sen miljoona kertaa mennyt ohi, enkä koskaan ole paikassa käynyt. Seuraavan kerran täytyy käydä!
Toimiva kahvimylly ja vanha purkki.
Täälläpäin noista saa maksaa itsensä kipeäksi, joten en ole kahvimyllyä koskaan raaskinut ostaa. Nyt miulla se on :) Salainen haave, josta en ole kellekään kertonut, toteutui jälleen. Purkkikin on kiva :)
Kahvimyllylle löytyi jo paikka.
Tuo loisteputkilamppu on hullun näköisesti tuolla, muttei muutakaan keksitty. Ei se silmiinpistävän huomiota herättävä ole, paitsi näin kuvassa ehkä :)

Willenmiina: Kysyit noista olkkarin lattioista. Ne on laminaattia, viinilaatikko-kuosilla (taisi olla kyllä hedelmälaatikko nimellä, mutta kyllä tuossa viinimerkkejä on ja vuosilukuja, vai onko ne hedelmiä?). K-raudasta ostettiin ja saatiin edullisemmin kuin muualta.

Mie tässä taas odottelen "pääsyä" töihin... iltavuoroon. Viikonloppu mennä hujahti taas hetkessä ohi. Seuraavan kerran miulla on n. kuukauden päästä vapaa viikonloppu, jolloin alkaa loma.

Meidän täytyy töissä tehdä lääkelaskutentti. Se on ollut tiedossa jo kauan ja nyt selvisi, että se on tehtävä vuoden loppuun mennessä. Mie olen taas tapani mukaan työntänyt päätä pensaaseen ja stressannut ja panikoinut asian kanssa. Olen miettinyt alan vaihtoa ja muita töitä. Lääkelaskuja en ole kertaakaan töissä tarvinnut, valmistunut olen 19 vuotta sitten ja silloin viimeksi laskenut niitä. Arvatkaapa, muistanko niistä yhtään mitään. En.
Eilen otin vihdoin itseäni niskasta kiinni ja kävin oikein opiskelemaan! Tilasin lääkelaskukirjan ja netistä etsin tietoa ja opettelin tilavuuksia, yksikönmuunnoksia ja roomalaisia numeroita, vatsa täysin sekaisin... Melkein piti vessaan juosta :) Jouduin rauhoittelemaan itseäni, ettei voi mitenkään olettaa, että osaisin kylmiltään yhtään mitään, rauhassa vaan, opettelen pikkuhiljaa. Ja huomasin, että sehän oli kivaa! Opetella uusia-vanhoja asioita ja ylipäänsä opetella jotain. Eikä se nyt niin kamalaa ole. Olenhan mie ne joskus saanut läpi, joten saan mie ne nytkin. Enhän muuten olisi valmistunutkaan.
Nyt täytyy varata joka päivä (paitsi iltavuoropäivinä) hieman aikaa opetteluun, joten eiköhän se siitä. Itsestä se vaan on kiinni.

Nyt ei muuta kuin valmistautumaan tulevaan iltaan ja laittamaan eväitä ja vaatteita valmiiksi.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!



15 kommenttia:

eikku kirjoitti...

Ihania tuliaisia sait! Minäkin olen usein ajanut tuosta putiikista ohi, mutta aina on ollut olevinaan niin kiire ettei ole ehtinyt pysähtyä!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienot tuliaiset oletkin saanut.

Kauheaa...siis tuo lasku juttu...onneksi en sellaisia joudu laskemaan...matikkapääni on kyllä sitä luokkaa, että alanvaihto tulisi ja heti...☺☺

Saila kirjoitti...

Se on muuten ihan totta, että etukäteen kun hermoilee, asiat tuntuvat stressaavilta, vaikka ne loppujen lopuksi olisivatkin ihan kivoja tehdä! Kun oppii jotakin, se jotenkin nostaa itseluottamusta. Huomaat, että osaatpas. Se on hieno juttu :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin. Kivat tuliaiset olit saanut, itsekin haaveillut aina kahvimyllystä, hankkimatta yhä vieläkin. Tuo teidän lattia on tosi kiva. Tsemppiä opiskeluihin :-) T. Sariliini

Anonyymi kirjoitti...

_☺/

Sari kirjoitti...

Kivat tuliaiset olet saanut.
Tsemppiä vaan opiskeluun, kyllä ne asiat onneksi aika helpolla sieltä muistista palautuvat, kun on kerran joutunut opettelemaan.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitokset teille :)
Irmastiina: Ei miullakaan matikkapäätä ole koskaan ollutkaan.
Toivotaan, että opin nämä asiat, ettei tule pakollinen alan vaihto :)

Hallatar kirjoitti...

Oi, tsemiä opiskeluun! Vuoden loppuun on onneksi vielä aikaa. Otat kirjan iltalukemiseksi, niin unessa alat oppimaan kaikki roomalaiset numerot yms... =)


Miekään en voi pitää villavaatteita kun taidan olla niillekin allerginen. Paitsi villasukille. =)))

Kahvimyllysi on ihana, samoin koko kotisi. <3

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Tänään tulikin kirja ja heti selasin läpi, huomenna alkaa sitten opettelu :)

Liisa kirjoitti...

Kyllähän tyttösi toi sulle ihanat tulijaiset. Onnea tenttiin ja opiskeluun. kerrohan sitten kuinka kävi.

gone to the beach kirjoitti...

Minä ajattelin myös alkaa tuota pänttäämistä tekemään. Että täällä yksi tekee sitä kanssasi yhtä aikaa. Eikö ole kiva tieto.:) Ihanat tulijaiset (mitä ne tuollaiset vieraat on, kun noin paljon lahjoja), meillekin voisivat tulla:)). Taitavat ollakin tosi toivottuja ja rakkaita vieraita sulle kun noin olivat sinua ajatelleet. Ihanat nuo teidän lattiat.

Sirutuuli kirjoitti...

Liisa: Kiitos, kerron sitten :)
gone to the beach: Kyllä lohduttaa paljon :) Hassuinta tässä on se, että tyttö ja poikaystävänsä ovat tässä meidän kanssa joka päivä ja kun yhden päivän ovat poissa, heti ajattelevat äitiä :)

Anneli kirjoitti...

Kaunis hylly koristeineen :)
Minäkin olen monesti ajanut , tuon Antik Annan ohitse !

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Miia kirjoitti...

ihana tuo laminaatti <3