perjantai 14. tammikuuta 2011

Meinasin tämän laittaa tuonne kommentteihin, mutta taitaa tulla liian pitkä, eikä sieltä tätä välttämättä huomaa.
Yritin avata salasanallisen blogin, mutten onnistunut. Enkä oikein jaksa perehtyä tarpeeksi asiaan. Yritän kirjoittaa paljastamatta liikaa.
Lämmin kiitos teille! Ihan kävin itkemään, kun luin näitä myötätunnon viestejä. Puolestamme saa rukoilla. Emme ole "uskovaisia", mutta silti sydäntä lämmittää, jos joku toivottaa Jumalan siunausta tai sanoo rukoilevansa puolestamme.
En voi/saa kertoa täällä asiasta enempää vielä. Kunhan hetki koittaa, kerron kyllä. Siihen tiettyyn hetkeen ei luultavasti enää mene kauaa tai sitten menee. En tiedä, mutta tulette sen tietämään kyllä sitten.
En mennyt tänään töihin, vaan reilun tunnin päästä sain ajan työterveyteen. En pysty keskittymään työn tekoon. Enkä mihinkään muuhunkaan oikeastaan. Eilinen iltakin meni elämällä minuutti kerrallaan.
Työkaverit ja pomo olivat eilen todella ymmärtäväisiä ja kannustavia, kun soitin ja sanoin, etten pääse töihin. He ovatkin olleet tietoisia tilanteestamme alusta asti. Ja nyt tuntuu, että oli hyvä, että olin avoin asian suhteen. Ei tarvitse jatkuvasti olla puhumassa samasta asiasta.
Mutta, menen tuntemattomalle terveydenhoitajalle ja jos ensi viikolle saisin lääkärin, hänellekin joudun kertomaan asiat juurta jaksain. Enkä oikein jaksaisi puhua. Mutta pakkohan se on.
Kiitos myötäelämisestä. Ihanaa, että olette olemassa!

11 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Voimahalauksia täältäkin sinulle ♥

Possumamma kirjoitti...

Halit!♥

Sirkku kirjoitti...

Tuon kertominen rauhoittaa lukijoita. Elät hetkestä toiseen ja muistat koko ajan, ettet ole yksin. Vaikka kokisit fyysisesti olevasi jossakin hetkessä yksin, rukoilemme Sinulle voimia hengittää, kävellä, syödä, ajatella, nousta, lähteä, tehdä asiat, jotka täytyy tehdä.

Aseman laidalla kirjoitti...

Voimia, Sirutuuli. Kerrot, sitten kun haluat, josko ollenkaan. Halauksia!

Zzz kirjoitti...

Elät varmasti kohtuullisen raastavia hetkiä ja päiviä, muista huolehtia kuitenkin itsestäsi ♥.

Maria Veikontytär kirjoitti...

Hei Sirutuuli!
Olen silloin tällöin lukenut blogiasi, en ole kuitenkaan kirjautunut, enkä vakituisesti käynyt.

Haluan olla yksi Sinua tukevista ihmisistä, rinnalla kulkijoista, osaa ei kukaan Sinun tuskastasi pysty ottamaan, se on jokaisen yritettävä jaksaa kantaa tai vetää.

Voimme vain muodostaa ihmis-silmin näkemättömän muurin ympärillesi, ettet kaatuisi ja murskautuisi sen alle.

Tämä viesti on vain Sinulle, minä en tarvitse nähdä sitä julkaistuna.

Sari kirjoitti...

Voimia vaikeisiin hetkiin! On aivan oikein jäädä silloin kotiin kun siltä tuntuu ja elää ne tuskaiset hetket juuri niin kuin pitää. Kyllä kyyneliä riittää!

Anonyymi kirjoitti...

Voimia sinulle ♥

Anonyymi kirjoitti...

Halauksia ja paljon ajatuksia sinulle lähetän <3

Saila kirjoitti...

Voimahaleja ja tyynnyttäviä telepaattisia säteitä!

Jaana Kristiina kirjoitti...

Voimia sinulle rutkasti täältäkin.
Toivottavasti asiat korjaantuvat pian.