maanantai 12. syyskuuta 2011

Maalattu on ja paikat kunnossa :)

Eilen kerroin, että maalasimme ja nyt paljastan, missä. Eteisen puolipaneelit saivat "yllättäin" valkoista maalia pintaansa ja täytyy sanoa, että muutos on melkoinen.
Pitkin päivää olen tänään järjestellyt ja makustellut järjestystä ja tavaroita tänne.
Ennen oli sinistä:
Toisesta suunnasta:
Ennen näytti tältä:
Vähän oli huono kuva, kun verho oli edessä. 
Ollappa aina yhtä siistiä... Mutta ei, huomenna jo on pyörremyrsky käynyt ja joka paikka on sekaisin. Eikä ole edes pieniä lapsia, joita syyttää siitä :) 
Tulipahan kuitenkin kenkävarastoa käytyä läpi ja laitoin kaikkein kesäisimmät kengät jo muualle. Samoin takit, joita en ole pitänyt.
Paistoin mie tänään sämpylöitäkin tuossa järjestelyjen välissä, oli hyvää pitkästä aikaa. Pitäisi paistella sämpylöitä pikkasen useammin, kun kaupan leivät kyllästyttää. Usein valitsenkin syötäväksi jotain muuta kuin leipää. Karppausta kokeilin kesälomalla ja se täytyi lopettaa, kun tuli niin huono olo, että meinasi taju lähteä. Ei sovi miulle. Hups, jutut alkavat taas rönsyilemään sinne tänne... Täytyy siis lopettaa ennenkuin leviää ihan käsiin tämä juttu :)
Nähdään taas :)

15 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kyllä valkoinen väri luo valoisuutta...kerrassaan ihanalta näyttää...☺

Aseman laidalla kirjoitti...

Siis, kyllähän tuo on ihanan valkoinen, vaikka kyllä tykkäsin sinisestäkin!! Kaunista on!!!

Valoisuutta tuli kieltämättä lisää.

See you too!

Maanvaiva kirjoitti...

Valkoinen on aina valkoinen. Eli siis upein väri koskaan! :))

Niina K kirjoitti...

Kaunis muutos. Ja hei, pitää muistaa, et se sotku kertoo elämästä... mantra jolla mä aina nykyään onnistuneesti lohdutan itteeni. ;D

Miia kirjoitti...

Oho, kylläpä muuttui paljon! Upea!

gone to the beach kirjoitti...

Maalaus on kyllä onnistunut. Minulla on myös hieman suunnitelmia eteisen varalle. Peili (mieluummin kokovartalopeili) pitäis laittaa tai sitten peililiukuovet. Kun niitä ei valmiina ollut paikalla ulkovaatteisiin näköyhteyttä estämään. Edellisessä asunnossa totuin näihin oviin. Olen aika minimalisti, pidän pelkistetystä tyylistä. Kaunista saa olla mutta kaikki turha krääsä pois. Kaikkea helposti kerääntyis sinne tänne. Helposti sitä sujauttaisi ilmaisjakelulehdetkin vaan hattuhyllylle , mutta nou nou ei enää.
Kotona pitää näkyä kuitenkin elämän meno turha steriiliys ei ole sitä mitä tarkoitan. Teillä on viihtyisää, sen voin sanoa.

eikku kirjoitti...

Kaunista tuli! Mulla keittiössä puunväriset vanhat paneelit ja olen miettinyt niiden maalausta valkoiseksi, taidan toteuttaa sen mitä pikimmiten!

Zzz kirjoitti...

Tulipa hyvän näköistä =)

Srinity kirjoitti...

Upealta näyttää! Valkoinen on ehdottomasti parempi tuossa.

Päm kirjoitti...

Kyllä kannatti, hyvältä näyttää!

Sussi kirjoitti...

Kauniilta näyttää!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)
Meidän eteinen on tosi pimeä paikka, joten valkoinen valaisee ja avartaa kummasti tätä.

Riitta kirjoitti...

Kyllä kannatti maalata, eteinen raikastu ja valostui kummasti !
Meil on sam juttu ton siivon kanssa lapsia ei voi syyttää kun ovat vaan viikonloppuisin, eli joutuu kattoo välil aina peiliin ;D

Anonyymi kirjoitti...

Minä tein tuon saman vajaa kuukausi sitten pissankeltaiseksi muuttuneiden paneleiden kanssa. Tuli todella valoisa ja huomattavasti suurempi eteinen pienellä remontilla. Pian vuorossa olohuone, mutta se tietää isompaa urakkaa tavaroiden siirtelyn kanssa. Lisäksi inhoan maalarinteipin kanssa nöhväämistä ja tavaroiden suojaamista.Pitäisi päästä heti vaan maalaamaan.

-Sari

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Raikastui kummasti.