maanantai 10. tammikuuta 2011

Vuoden ensimmäinen tuunaus/askartelu ja muuta löpinää

Eilen kirjoitin pitkät tarinat odotellessani kameran latautumista. Ja kun se vihdoin oli latautunut, poistin tekstin.
Tuntuu, ettei täällä oikeasti ole tapahtunut yhtään mitään tärkeää, paitsi tänään. Sain jostain jonkin ihmeellisen virtapiikin ja ruuvasin pitkään joka paikassa kuljeksineen korin seinään askarteluhuoneessa. Säilytän siinä erilaisia askarteluissa tarvittavia papereita.
Ja tästä pienestä hommasta sain lisää virtaa. Kävin tulostelemaan netistä erilaisia kuvia ja papereita, kaivoin vanhan käsityökansion esiin ja rupesin Decoupage lakalla liimailemaan. Muutama tunti siihen vierähtikin, mutta nyt se on valmis:
Osa noista tarvikkeista löytyi omista varastoista, kuten esim. pitsit ja kakkupaperit sekä tuo alareunan tyttöenkeli.
Nuottipaperi sekä vaaleanpunainen paperi on tulostettu netistä. Tuo vaaleanpunainen vintage wallpaper on aika nättiä :)
Takakansikin on koristeltu:
Täällä mie sen muutaman tunnin vietin. Tyhjä kohta seinällä korin ja Elviksen välissä on varattu sille seinähyllykölle, joka vielä(kin) odottaa maalausta. Ehkä mie jo lähipäivinä sen maalaan nyt, kun käsityö/tuunaus/askartelupää on avattu tälle vuodelle :) Mie nimittäin eilen neuloinkin kokonaisen elokuvan verran!
Ja se on jo ihme. Viime kesänä kun neulomisoksetus iski, en ole saanut juuri mitään aikaiseksi sillä saralla.
Sohvaan pitäisi etsiä päällinen, vaikka toisaalta kannattaako se? Papu nimittäin puri entiseen päälliseen valtavan reijän ja tuossa sohvassa itsessäänkin on sen pureksima reikä. Oikea tuholainen! Vaikkakin nyt siitä on tullut aika kesy, se rakastaa sylissä olemista ja silittämistä. Niin paljon, että jos se on sylissä ja mie silitän sitä, en saa katsoa telkkaria samalla, muuten se käy näykkimään ja kaivamaan mahaa :) Pitää keskittyä 100%:sti silitykseen :) Eikä sen tarvitse sitten pureksia mitään. Hassu otus :)

Tämä viikko onkin töissä suhtkoht kevyt, vain neljä päivää. Tänään oli vapaata ja ensi viikonloppu on vapaa pitkästä aikaa! Väliin jää aamu -ja iltavuoro sekä kaksi aamuvuoroa, ei paha.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Oletpas ollut touhukkaana! Ihana kansio! Ja mukava viikkokin tiedossa, ihana juttu! Oispa minullakin...tää maanantaikin on jo ollut niin pitkäääää *plääh*
Ehkä se kuitenkin huomenna helpottuu ;D
Mukavaa viikkoa!

Aseman laidalla kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Paukku kirjoitti...

Eläimet on mukavii ja niiden elämää on kiva seurata mutta ikäviäkin puolia löytyy. Meille pitäs uudet sohvat hankkii ja tietty nahka on poissuljettu kun ei voi koskaan tietää milloin kissojen kynnet jäljet jättää. Kankaassa taas se huono puoli että karvat tartuu. Mut jossain pitäs tietty istuu :)

Jaana Kristiina kirjoitti...

Ihanan kansion tuunasit käsityöohjeille:)Pitäisikin tulostaa kun noinkin kauniita papereita netistä löytyy.
Minäkin olen vähän vastaavaa tuunannut muistikirjaani.
Mukavaa ompeluintoa sinne ja mukavaa viikkoa muutenkin.

Ilmi kirjoitti...

Mukavat sivut ja kaunis, kodikas koti Sinulla!

Zzz kirjoitti...

Kansiosta tuli tosi hieno.

Parin ruuvin ruuvaaminen on joskus melko työlästä :) ja aikaa vievää, noin aikajanalla.

Ansku kirjoitti...

sulonen kansio!! kyllä kelepaa käsityöohojeita säilytellä :))

Sirutuuli kirjoitti...

Aseman laidalla: viikko tuntuu senkin takia lyhyemmältä, kun maanantai on vapaa (se pitäisikin laittaa lakisääteiseksi vapaapäiväksi :) ) Kiitos :)
Paukku: nahka ei kestä kissojen kynsiä, meillä on ollut nahkasohvat ja iso kollinrontti samaan aikaan, huono yhdistelmä :) vaikka ei kyllä varmaan mikään kestä kissojen kynsiä :) ja tosiaan, jossainhan se on istuttava :) ja kiitos :)
Pitsienkeli: samoin siulle kiitos :)
Amalia: kiitos käynnistä ja kiitos kommentista
Neferi: totta :) ja kiitos
Ansku: kiitos :)