sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Tilannekatsaus viikko #3

Tämä viikko onkin ollut tapahtumia täynnä. Eikä pelkästään mukavia sellaisia. Nasu aiheutti jälleen huolta ja murhetta. Tiistaina sille oli tapahtunut jotain, oli oksentanut ja vetäytyi omaan kiipeilytelineen koppiinsa ja oli siellä koko päivän. Jalatkaan sillä ei kantaneet pahimmilla hetkellä. Sitä kesti vain sen päivän ja siitä se parani päivä päivältä ja nyt se on täysin entisensä. Juliallakin oli oksentelua parina päivänä, mutta kun se on niin iso ja lihava vanttera, se säästyi pahimmalta. Me vähän mietittiin, että ruoka saattoi olla pilaantunutta.
Vasta oli Facebookissa juttu, että joku koiranruokaerä oli pitänyt vetää myynnistä sen takia, että se oli pilaantunutta.
 Ruokaa epäiltiin senkin takia, että Nasu mietti lautasen ääressä kauan aikaa, syödäkö vaiko ei, monena päivänä. Tietenkään tuota ruokaa ei annettu enää sen jälkeen, kun Juliakin rupesi oksentamaan. Kyllä taas säikäytti pahemman kerran!
Nyt on kaikki hyvin ja Juhannuskin siinä sivussa tuli, oli ja meni. Ihan oltiin neljästään (kissojen kanssa) kotona, syötiin hyvin ja paljon. Ja nautittiin siitä, että molemmat kissat oli elossa ja kunnossa.
Kolme päivää mie olen suorastaan laiskotellut ja perjantainakin otin päiväunet pitkästä aikaa. Aikas ihanaa olla vaan ja unohtaa kaikki kotityöt ja kaikki muutkin.
Tänään me kyllä vaihdettiin lakanat ja mies imuroi perjantaina, mutta muuten ei olla tehty mitään.
Paitsi mie olen askarrellut urakalla.
Mutta sitähän ei lasketa :) Tulossa on monta kuvaa....
Smash bookiin olen tehnyt sivuja. Tässä vähän semmosta, mitä lomarahoilla tuli tehtyä.
Oishan miulla bloggauksen aiheita useamminkin kuin kerran viikossa, ettei tarvitsisi niin paljon kuvia kerralla laittaa, mutta viikolla ei rahkeet riitä..

Eikä oikein aikakaan.
Unohdin, mitä mie eilen tein. Mie siivosin tietokoneen, eli järjestelin kaikki netistä ladatut kuvat, kun niitä oli siellä täällä ja joka puolella. Nyt ne on kaikki muistitikulla tallessa...
Ja se tikku on yleensä hukassa :)
Tälle sivulle tallensin tämän viikon Nasu-jutut. Kaikki, mitä tällä sivulla on käytetty on uusia.
Tein Paperellaan ison tilauksen lomarahoista: suihkeita, musteita, tarroja, papereita.....ja Washiteippejä....
Nyt on taas kiva askarrella, kun on uusia juttuja. Tuo suihkemaali vain jää jotenkin omituisesti paperin pintaan. Pitänee varmaan harjoitella...
Dekoretteen tein pienemmän tilauksen, mm. Smash-juttuja.
Tulipahan monta kuvaa :)
Pitää varmaan lopetella ja syödä pizzan loput. Meillä oli nimittäin pizzapäivä tänään. Kaksi päivää syötiinkin pihvejä, uusia perunoita ja grillimakkaraa. Pizza tekee välillä hyvää.
Nyt mie kuitenkin toivottelen teille mukavaa iltaa ja alkavaa viikkoa!
Nähdään ensi viikonloppuna!
Lomalla mie luultavasti (kolmen viikon päästä) bloggailen vähän useammin.

4 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Voi Nasu parkaa, onneksi on jo parempi.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onneksi kissat voivat jo paremmin...käyvätkö ne ulkona vaapaasti...meinaan sieltäkin ovat voineet jotakin saada.

Sirutuuli kirjoitti...

Sussi: Onneksi on, helpotuksen huokaus...
Irmastiina: Nämä ovat sisäkissoja, kun entisen kissan kanssa oli huonoja kokemuksia naapureiden koirista ja muista, ei uskalla laskea ulos.

gone to the beach kirjoitti...

Nasu, Nasu! Muistan kun olin jotain olisinko alle 10v. ja olin tätini luona (täti n.parikymppinen, paljon lemmikki-eläimiä) ja cockerspanielin pennulla oli joku kuume. Kauhea kun mua huoletti, rukoilinkin sen puolesta. Sitten jonkin ajan kuluttua se parani ja olin niin onnellinen!Mukavan letkeää aikaa olet viettänyt siellä. Hyvää loppulomaa.