tiistai 12. lokakuuta 2010

Miun ja kissojen töitä

Tässäpä nyt tulee se miun elämän toinen ihan itte kasattu huonekalu :)
Ei siinä montaa irto-osaa ollut, mutta kyllä oli vaikeaa! Monta kertaa piti kasata ja purkaa, kun piirroksetkin oli päin p***tä. 10 ruuvia piti kiertää ja 5 hyllyä oli. Nekin hyllyt meni välillä väärinpäin, lopulta sain sen kuitenkin kasattua kunnialla. Ja vielä kiinnitin seinäänkin, nauloilla, kun en enää jaksanut ruuveja vääntää.
Hyllyn tavarat saattavat vielä muuttua sen sata kertaa, mutta näin tällä hetkellä. Ylemmät korit näyttivät ennen valkoisilta, mutta nyt ovatkin ihan keltaisia.
Isompia koreja oli tarkoitus hankkia, mutta nyt kun niitä tarvitsee, ei niitä saa mistään. Nämäkin neljä alempaa on metsästetty kissojen ja koirien kanssa. Robin Hoodista sitten löytyivät, isompia piti olla, muttei niitä saanut mistään.

Samalla reissulla ostin ihania lankoja. Kaksi kerää Crystalia, jossa ihania paljetteja ja kiiltäviä lankoja seassa :) Tyttö halusi :) siis se nuorempi. Langoille suunnitelma valmiina, mutta... ei ole tarpeeksi paksuja puikkoja.
Lisäksi ostin tuota Jamboa, jota myöskin isoilla puikoilla neulotaan. Eikä mitään hajua, mitä tuosta tekisi, jotain itselleni, kai.
Aamulla ajattelin vähän vilkaista noita lankoja ja ihmettelin, kun ei ollut kuin kaksi kerää Jamboa, vaikka ostin kolme. Löytyihän se kolmaskin sitten, raadeltuna ja tapettuna. Kissojen yötöitä... Olin jo unohtanut senkin, ettei niille kannata jättää mitään esille, kaikki tapetaan ja raadellaan :)
Huomenna pitää sitten metsästää kympin tai kahdentoista puikkoja töiden jälkeen. Tai ehkä molemmat, hattuun kun käytetään kymppejä ja huiviin 12... varalta kannattaa hankkia molemmat.

5 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Ihana hyllykkö!! Tuollaista minäkin olen etsinyt. Mistä ostit?

Sirutuuli kirjoitti...

Jyskistä löytyi, oli vielä tarjouksessa ja maksoi 40€.

Laura kirjoitti...

Itsekin tuota Jamboa himoitsin kaupassa, mutta eihän kaikkea voi kerralla saada?

tinttarus kirjoitti...

KIva hyllykkö ja unelman ihania lankoja. Tuo Jambo on ihan suussasulavan luumuisen ihanaa:)

Sirutuuli kirjoitti...

Laura: ei voi aina saada kaikkea :) mie en kesällä ostanut yhtään uutuuslankaa, en Puro batikia, enkä Nalleja ja mitä niitä olikaan.
Tinttarus: Jambo on ihanan pehmeää lankaa :)