lauantai 30. tammikuuta 2010

Ylitin itseni :)

Enpä olisi ikinä tai ainakaan kaksi vuotta sitten, kun blogini aloitin, uskonut, että vielä eräänä kauniina päivänä osaisin neuloa englanniksi :) Nyt mie sen tein, neuloin elämäni ensimmäisen kerran englanninkielisen ohjeen mukaan hatun! Tästä se alkaa, ei se niin vaikeaa ollutkaan kuin luulin. Piti vain ensin suomentaa ohje, etsiä netistä sanoja ja opetusvideoita ja laittaa kasaan. Ja sitten olikin helppo neuloa, samoja tuttuja juttuja. Paitsi hatun reunuksen tyylillä en ole koskaan ikinä tehnyt mitään. Kiva tätä oli neuloa, tuli vaan vähän iso. Kuvittelin pääni isommaksi kuin onkaan :) Seuraavan kerran teen mediumin, tämä on large. Ravelrysta ohjeen löysin ja sen nimi on Bloom. Hepsin höpsötyksiä- blogissa näin tän hatun eka kerran ja ihastuin niin, että päätin kokeilla.
Ohje: Bloom by Veruschka
Lanka: Novita Isoveli musta, vähän toista kerää meni. Puikot: 5 ja 5½



Tänään sain myös viimeisen Joululahjan :) vanhemmalta likalta.Kivaa, piristystä pitkään ja ankeaan Tammikuuhun. Sain kuin sainkin sen Antaa kaikkien kukkien kukkia- kirjan. Tästä lähin täällä ei varmaan esitelläkkään muita kuin neulottuja kirsikoita, porkkanoita ja kukkia. Ja jos pyöritte kaupungilla ja näette naisen, joka on kuorrutettu neulotuilla kukilla, se oon mie :)
Ei tosi, mutta kyllä ne hienoja on ja täytyyhän niitä kokeilla, kohtuuden rajoissa tietenkin :)

P.S. Voin mie huolia ens kuussakin Joululahjan =).....vitsi.....

4 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Hieno tuli myssystäsi! Kiva kun sain olla muusana! =)

MaMMeli kirjoitti...

vau, vai vielä englanniksi, jäisi minulta tekemättä:)Ihana hattu:)

Inkeri kirjoitti...

Onneksi olkoon! Hienon myssyn olet neulonut. Tuo neulominen ulkokielisistä ohjeista on aika helppoa, kun oppii peruslyhenteet ja termit. Apua tosiaan löytyy netin sanastoista.

Kati kirjoitti...

Kiva hattu. Nostan hattua että olet neuloskellut ulkolaisen ohjeen mukaan, mulla ois jääny suomentelematta ;) Mukavaa alkavaa helmikuuta!