maanantai 14. maaliskuuta 2016

Lisää kalenteriin tarroja

Miulla on nyt jäänyt vähän taka-alalle kaikki nukkisjutut ja art journaloinnit. Jostain syystä viime aikoina on väsyttänyt niin kovin, ettei jaksa inspiroitua. 
Kaikkein parhaiten jaksaa istua kannettava sylissä ja vääntää kalenteriin tarroja. Niitä olenkin nyt tehnyt muutaman lisää.
Ihan ensimmäiseksi näytän, mistä puhun. Olen Youtubesta katsellut plan with me- videoita ja koristellut omaani jo pari vuotta omassa rauhassa näyttämättä niitä kellekkään. Paitsi omille lapsille :)
Kaivoin nyt oikein ison kameran (järkkärin) esille ja otin sillä kuvat, jos vaikka tulisi parempia kuin puhelimella.
Eli lauantaina askartelin tämmösen. Tykkään ehkä eniten tästä aukeamasta ja insertistä. Se toinen oli viime viikolla käytössä, mutta huomasin, että tarvitsen yhtä paljon tilaa viikonloppuun. Tässä on hyvää myös tuo muistiinpano-osio ja to do-lista. En tykkää tehdä asioita tiettynä päivänä, vaan viikon sisällä, joten tämä sopii miulle parhaiten. Toiseksi eniten tykkään siitä vaakasuorasta mallista. Kolmehan mie siis näitä olen kehittänyt. Tuo turkoosi juttu on kirjanmerkki. Laitoin siihen kivoja tarroja ja tuo onkin tosi kätevä, kun näkee heti, missä kohtaa on menossa.

Muistiinpano-osioon olen kirjoittanut muistiin tilausta, jonka meinaan huomenna ennen iltavuoroa tehdä. Pilviin kirjoitan päivän sään ja telkkariin ohjelman, joka katsotaan. Joka päivä me katsotaan jonkun sarjan 1 jakso esim. Netflixistä.
Menu- tarraan kirjoitan sen päivän ruuan. Onpahan jotain kirjoitettavaa :)
Onkohan täällä vielä sen aikusia ihmisiä, kun ompelin tämän? Olen pitänyt tätä aina välillä kalenterina. Alunperin siinä oli musta vetoketju ja muutenkin jotain pientä, jotka sittemmin muutin.
Nyt siinä on vaaleanpunainen vetoketju ja se jopa menee kiinni. Eli hyvin toimii tämä systeemi.
Taskuissa ei juuri nyt ole mitään, mutta ajattelin laittaa sinne jotain kivoja tykötarpeita, kuten sticky notes liimalappuja ja washiteippiä ym.


Nyt löytyy tulostettavia: musta/valko/harmaa menu ja lila menu sekä lila pilvi. Nämä alla olevat kuvat voi tulostaa tälläisenään ja muokata esim. Wordilla sopivan kokoiseksi tai sitten voit tulostaa Google drivesta valmiin A4 arkin. Mutta hei, huomasin juuri, etten ole edes sinne ladannut muun värisiäkään. Latailen sinne kaikenlaista, voitte käydä katsomassa.
Sieltä löytyy mm. erilaisia etikettejä. Laitan kaikki tähän alle ja kaikki voi tallentaa tosiaan omalle koneelle ja muokata sopivan kokoiseksi. Google driven tarkistan vielä, että asetukset on julkisia ja sinne tosiaan pääsee tulostelemaan.








Toivottavasti näistä on jollekin iloa ja hyötyä.
Nyt menen tarkistamaan ne asetukset ja toivotan kaikille oikein mukavaa viikkoa!
Nähdään taas!

1 kommentti:

Leea kirjoitti...

Tuo Google Drive-linkki vie jostain syystä omaan driveen eikä jaettuihin tulostettaviin?

Olen päätynyt tilaamaan kalenteritarroja Etsystä, sieltä löytyy vähän vaikka minkälaisia - vaikka toisaalta tuntuu usein, että ei sittenkään juuri sellaisia kuin tarvitsisi :D