perjantai 5. kesäkuuta 2015

Elä hetkessä

Toissapäivänä tein nopean sivun kollaasi tyylillä.
Liimailin erilaisia papereita, skräppi- sekä tulostettuja sekä itsemaalatun voipaperin palasen. perhonenkin on pala skräppipaperia. Sen jälkeen vetäisin kerroksen gessoa, jonka päälle värittelin inktense-kynillä, tuputtelin gessoa sapluunan läpi sekä käytin modeling pastea sapluunan kanssa. Ja tässä vaiheessa katkaisin palettiveitsen! Voitteko kuvitella, että sain metallisen palettiveitsen poikki?! No, miultahan se onnistuu kyllä :)
Vähän kyllä harmittaa, että sinne meni miun ainokainen palettiveitsi ja korvaavaa tuotetta ei nyt ole. Muutaman viikon joudun odottamaan, että saan uuden. Ei tästä ihan noin vaan lähdetäkään hakemaan vanhan tilalle uutta. Joudun nimittäin polkemaan n. 10 km yhteensä pyörällä ja kun siihen lisätään työmatkat ja kiireet, joudun nyt odottelemaan. No, sitäkin tärkeämpi se on sitten, kun sellaisen saan.
Jup, nyt poikkesin taas asiasta, kuten aina...
Viimeinen silaus sivulle: liimailin kuvia, kakkupapereita ja ruusuja päälle, varjostin tai reunustin Inktense Bark-kynällä kuvat ja viimeiseksi liimasin positiivisuuskortista palasen: iloitsen ja nautin elämän runsaudesta. Elän täydesti tätä hetkeä. Nuo kortit on kyllä kivoja, jos ei keksi mitään kirjoitettavaa. Kuten joskus iät ajat sitten kerroin ja ehkä joku saattaa muistaakin, nuo kortit on tulleet jostain, ehkä Yves Rocherin tilauksen mukana tms. Ne on Frantsilan yrttitarhan positiivisuuskortit.

Tänään miulla on iltavuoro, mutta onneksi on hyvä ilma polkea. Olenkin ahkerasti polkenut tänä keväänä ja kesänä, satoi tai paistoi. Vain kerran on satanut kaatamalla ja sekin onneksi sattui kotimatkalle, ettei töihin päin. Aikamoinen tuuri on ollut. Jätin nimittäin linja-autokortin lataamatta, ettei tulisi kiusausta laiskotella :)
Pakko on yrittää liikkua ja jos vaikka saisi painoakin pois edes vähän (niinhän mie aina sanon). Nyt on vain käynyt niin, että paino rupesi nousemaan, kun rupesin polkemaan pyörällä....
No, toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato.
Nyt mie rupean valmistautumaan iltavuoron odotteluun ja toivottelen kaikille hyvää viikonloppua!
Miun viikonloppu menee töiden merkeissä.

2 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

kaunis!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)