sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Lilja, ruusu, kirsikkapuu

Ei ole liljaa eikä ruusua, mutta kirsikkapuu löytyy. Tein tänään art journaliin viimeisen aukeaman, enkä mahda sille mitään, että päässä pyörii Pave Maijasen otsikossa esiintyvä laulu :)
Tästä piti kyllä tulla jotain ihan muuta.
Piti tulla abstraktia taidetta. Yleensä, kun abstrakteja tauluja katsoo, tulee ensimmäisenä mieleen, että tuon nyt osaisi tehdä lapsikin, tai kuka tahansa. Ei se kuulkaa ollutkaan ihan niin helppoa. Kaksi yritystä ja gessoa kului paljon, kun joutui peittämään entiset yritelmät.
Abstraktihan tääkin tietysti on, kun en osaa tehdä totuudenmukaista tai oikeanlaista, miten sen nyt sanoisi.
Mutta yritin sellaista viiva sinne, toinen tuonne ja muutama ympyrä joukkoon ja värien sekamelskaa. Yllättävän vaikeaa!
Vesiväreillä tästä olisi ehkä tullut hieman eteerisempi jne. Mutta akryyliväreillä tein ja taitoa ei kummemmin ole, kovaa yritystä vain.
Akryylikukkien seassa on sitä yhtä helmiainetta (en nyt muista sen nimeä, oisko ollut pearl maker...? :) ) ja osa kukista on tehty sillä. Luonnossa värit ei ole ihan noin tummat, nurmikkokin on vähemmän silmiinpistävä.

Jaa-a, nyt olisi taas yksi kirja täynnä. Taitaa olla videon tekopäivä. Se perinteinen art journal flippi. En usko, että kuvaan videota, enkä ainakaan puhu englantia. Vieläkään ei rohkeus riitä. Taidan tehdä slide shown. Niinkuin ennenkin.

Tänään on ollut oikein mukava lepopäivä ja pyjamapäivä samalla. Sen verran pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni, että pitäisi pestä koneellinen pyykkiä ja viikata eiliset. Olisin pessyt tämän viimeisenkin koneellisen eilen, mutta pesupallo hävisi mystisesti. Otin pyykit koneesta ja palloa ei ollutkaan missään. Puristelin ja taputtelin kaikki vaatteet läpi, mutten löytänyt. Enkä sitten viitsinyt pesujauhetta käyttää.
Onneksi on ruoka valmiina, eilistä syödään.
Mutta nyt taidan lähteä keräämään pyykit ja laittaa sen koneellisen pyörimään.
Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa ja kaikkea muutakin mukavaa!

4 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Täälläkin on pesty pyykkiä.
Sprayjailinkin jo pihalla niin ahkeraan, että siinä meni talvitakkikin sivussa valkopilkulliseksi ☺

Mutta aurinko paistaa, nautitaan !

PS. Mihin se pesupallo voi hävitä ?!

Sirutuuli kirjoitti...

Heh :) Pesupallo löyty. Se oli miehen paidassa, mikä on kyllä ihme. Juuri tuota paitaa puristelin, ravistelin ja taputtelin eikä löytynyt. Kun olin viikkaamassa vaatteita, se tipahti sieltä paidasta :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tuo on kyllä hieno kirsikkapuu...olet edistynyt paljon, kun veertaa ensimmäisiin töihisi..:)

Saga kirjoitti...

Voi miten ihana kuva. Tykkään todella. Huh, huh, miten paljon siitä onkaan aikaa, kun olen ehtinyt kommentoimaan kenenkään blogeja. Ihan liian kauan.