torstai 25. marraskuuta 2010

VeePee + WeeCee

Ihan ensiksi kaunis kiitos kommenteista, niitä on kiva lukea! Jokainen viesti ilahduttaa aina!
Ja toiseksi Tervetuloa uudet lukijat! Ihanaa, että tämä vanha blogi jaksaa kiinnostaa uusia ihmisiä.

Miulla on ollut asiaakin ja on tehnyt mieli kirjotella, mutta alkaa olla paineita siitä, ettei ole kuvia. Ei viitsisi kuvattomanakaan kirjoitella. Enkä oikein tiedä, mistä ottaisin kuviakaan :) Kaikenlaista sitä miettii. Mitä sitä paineita ottamaan mokomista asioista :)
Työ on vienyt taas energiat ja muutamana iltana olisin halunnut askarrella tai tuunailla jotain, muttei ole ollut ideoita. Ei minkäänlaisia. Tänään sitten koitti vapaapäivä ja ideoita tulee tulvimalla! Ihan piti kirjoittaa muistiin, ettei taas käy vanhanaikaisesti... unohtuvat mokomat, jos ei niitä laita muistiin :)

Tässä blogissa en varmaan ole laittanut vessasta minkäänlaisia kuvia. Remontti siellä tehtiin 2008 Maaliskuussa (vanhan blogin aikaan) ja siitä lähtien veski on ollut samassa kuosissa ja sisustaminen jäi vähän vaiheeseen. Tänään siistin sitä ja kehittelin uusia juttuja. Vanhan kirppispullon koristelin ja kuva kertoo loput. (decoupage-tekniikkaa apuna käyttäen)
Meidän vessa on pienen pieni koppi ja sinne täytyy saada mahtumaan kaikki pullot ja purnukat. Toin alakerrasta hyllyn pöntön päälle ja virittelin pitsiä, koreja ja emaliastioita. Kaikki pitsit ja verhot on irrotettavissa ja pestävissä.
Verhossa roikkuu aikoja sitten tehty Tilda merihevonen.
Tämä kuva näyttää vähän epämääräiseltä... Ei siinä pöntön juuressa kakkaa ole, vaan silikonia :) Vaikka näyttääkin joltain muulta. Olisiko jollain konstia tiedossa silikonin poistoon vääristä paikoista?
Peilikaapin haluaisin vielä uusia, mutta se taitaa olla hankintalistan häntäpäässä :) Eli sitten joskus.
Lattian valinta oli vikatikki. Se on röpelöinen muovimatto, joka kerää pölyä ja likaa itseensä kuin pesusieni, eikä sitä saa puhtaaksi millään. Paitsi ehkä hammasharjalla, vauvojen sellaisella. Mutta kuka jaksaa kontata ja hinkata hammasharjan kanssa lattiaa kerran viikossa, vähintään?

Ennen remonttia vessassa oli ruskeat tapetit ja tummanruskea lattia... Pönttö ja lavuaari uusittiin silloin myös, entinen pönttö valutti vettä ja veteli itseään. Tiivisteiden uusiminen ei auttanut, vaan koko pönttö piti uusia. Lavuaari oli vanha ja kulunut, aina likaisen näköinen. Homettakin löytyi lattiasta, kaikki uusittiin sielläkin.

Aamupäivästä täällä oli kauhea pyry, mutta onneksi on helpottanut. Nyt ei muuta kuin heikunkeikun!

4 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Teillä on kaunis veski!! :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Miia kirjoitti...

Kivan näkönen ja mukavasti hyllyjä mihin saa tavaroita :) Meillä ei oo vessassa kun lavuaarin alakaappi mikä on täynnä pesuaineita, yksi lasihylly missä on pyykinpesuaine ja huuhteluaine samanlaisessa pullossa minkä tuunailit ja sitten sellainen ikean korilaatikosto. Ei mahdu siis juuri mitään..

Sirutuuli kirjoitti...

Tuo seinähylly oli tuossa, joku on tehnyt mittojen mukaan. Se onkin ollut tosi kätevä pienen vessan tilan antaja :) Se maalattiin valkoiseksi rempan yhteydessä, ennen oli keltainen.