torstai 18. marraskuuta 2010

Höyrähdys

Saatiinpa sitä sitten tännekin lunta vihdoin ja viimein. Ja on sitä kahlattu hangessa ja autoa putsailtu koko ajan.
Koko kesän miulla oli autossa hattu mukana ja nyt kun sitä olisi tarvinnut, sitä ei ollutkaan mukana. Jotenka hiukset on valuneet sulaneen lumen jäljiltä vettä, kaulahuivinkin jo kietaisin päähän sillä seurauksella, että sekin oli märkä. Mutta silti miusta on ihanaa, että saatiin valkaisua maahan :)
Täällä on ollut tosi liukastakin ja miulla on huonot talvirenkaat. Töistä tullessa molemmat likat istu kyydissä ja kun yritimme yhdestä risteyksestä kääntyä, ei tapahtunutkaan mitään. Auto ei kääntynytkään, vaan mikä lie liikenteenjakaja ja risteyksessä seisovat autot lähestyivät uhkaavasti, jarrutuskaan ei onnistunut. Onneksi lopulta ei törmäilty, vaan kunnialla päästiin kotiin. Mutta kyllä säikäytti!
Sitten se höyrähdys.
Mie olin tänään magneettikoruesittelyssä ja tottakai höyrähdin... Tilasin itselleni käärmerannekorun ja nuoremmalle likalle kulta-hopea- värisen. Itse odotan, että unihäiriöt häviävät, polvi- ja olkapääkipujen häviämistä ja saan lisäenergiaa, tytölle odotan päänsärkyjen lievitystä. Näitä niiden pitäisi tehdä. Toivottavasti tepsivät :)
Rajoituksena kuulemma on, että jos kilpirauhasessa on vikaa, ei saa käyttää magneettikaulakoruja. Miulla ei tällä hetkellä ole enää vikaa sielläpäin :) mutta silti varon kaikkea, mikä saattaisi vaikuttaa kilppariin. Liikatoiminta oli nimittäin niin kamala kokemus, että takaisin en haluaisi sitä.
Firma, josta näitä tilasin, on Energetix.
Kuva lainattu firman sivulta.

4 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Minäkin olen joskus harkinnut noita magneettikoruja, mutta en ole vielä uskaltanut kokeilla :-).Tällä hetkellä kyllä tuota energiaa tuntuu olevan vaikka muille jakaa. Ihme kausi menossa keskellä synkintä marraskuuta! No, toisaalta olen syksyihminen: tykkään istua sisällä takkatulen ääressä kynttilöiden palaessa ja jopa vaikka virkaten!

Sirutuuli kirjoitti...

Miulla taas energiat on hävinneet jonnekin hyvin kauas :) Joka päivä väsyttää koko ajan, eikä oikein mikään kiinnosta nyt kun työt taas alkoivat.
Mutta jospa nuo magneetit tekisivät ihmeitä :)

Eva-Liisa kirjoitti...

kerrohan sitten kokemuksia tuosta rannekkeesta!!
Lunta on täälläkin satanut koko päivän.

Sirutuuli kirjoitti...

Kerron kyllä :)