keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Keskiviikkona

Lämmintä piisaa taas, mutta onneksi pahimmat helteet on hellittäneet. Mutta käsityörintamalla on edelleen hiljaista. Äänestys näyttää nyt siltä, että käsityöt ja sisustus on tasoissa :)
Nyt onkin luvassa ihan jotain muuta.
Tänään käppäilin toimistolle päin kaikessa rauhassa puhelimeen pälpättäen ja yhtäkkiä laukku lensi kaaressa keskelle vilkkainta keskikaupungin katua. Menin hakemaan laukun tieltä (kirousten kera), enkä edes muistanut katsoa, tuleeko autoja. Eipä niitä tullut. Jos olisi, en olisi tässä.
 Laukusta katkesi hihna, taas kerran. En edes tiedä, monestako laukusta olen ommellut hihnat uusiksi. Tätä ei voi itse ommellakaan, siitä ei saa tarpeeksi vahvaa. Luultavasti suutarireissu.
Onko miulla huono tuuri laukkujen suhteen vai ostanko huonolaatuisia? Toisaalta, tyttö sanoi, että ei mikään laukku kestä tuollaista painoa....se painaa ainakin 10 kg, sanoi tyttösein :)
Nyt olisi kyllä hyvä syy ostaa jälleen kerran uusi :) Vaan pitää lähteä penkomaan varastoja, mie olen laukkuhamsteri ja työkaveritkin jo ihmettelevät, miten paljon miulla niitä on.

Kohta pitää lähteä äiteelle viemään mansikoita :) Ja kotiin palauduttua täytyy etsiä laukku ja pakata se huomiseksi :) Tuuria ja enkeleitä taisi olla taas mukana tänään :)

2 kommenttia:

Syrenia kirjoitti...

Onneks siulle ei käyny mitään! Tavan tohelo sie kyl oot... :) Onkohan sitä suvussa kun hamstrataan laukkuja... ;D

Sirutuuli kirjoitti...

Nii oon :) Ja laukkuhamstraus kulkee suvussa :) E:llakin on 16 laukkua :) Omiain en oo edes laskenu...