perjantai 3. heinäkuuta 2009

H-hetki lähestyy, huomenna jo...

Kiitos kommenteistanne :)
Eilen sama tahti jatkui, töissä olin ensin 45 min. ylitöissä (rankkaa), pyöräilin kotiin ja jossain vaiheessa käytiin miehen kanssa kaupassa ja kun vihdoin pääsimme siivoamaan, kello olikin jo 19!
On meilläkin siivousajat! Matot ja tyynyt ym. irtain pihalle, puistelu ja tuuletus. Imurointi, pölyjen pyyhkiminen ja lattioiden moppaus. Ja kun vihdoin oli valmista, kello oli jo 21.30. Sen jälkeen suihkuun ja tallennukselta katsottiin Beckiä, ei jaksettu katsoa loppuun, vaan käytiin jossain vaiheessa nukkumaan. Ja nukuin kuin tukki!
Rankimmat hommat on nyt tehty, mutta ei millään jaksaisi tehdä enää yhtään mitään. Mutta pakkohan se on ja varmaan kohta käyn pikkuhiljaa touhuamaan.
Sain työkavereiltakin neuvoa, että turhaan siivoat. Jos on hyvä ilma, ihmiset istuu huomenna pihalla. Mutta meidän tuurilla on luvattu 15 astetta, joten osa istuu sisällä. Ja kyllä meillä oli jo muutenkin aika siivota kunnolla. Joka paikka oli täynnä pölyä, kissankarvaa ja roskia. Herkempi ihminen voi mennä tukkoon kaikesta karvasta ja pölystä. Sitäpaitsi siivoaminen on parasta terapiaa ja auttaa parhaiten pääsemään eroon rankasta työpäivästä ja työasioista.
Ja tosiaan, lämmintä on täälläkin ollut n 25 astetta ja hiki on valumalla valunut koko ajan.
Mutta nyt on mukava olla, kun on siistiä ja puhdasta.
Kohta käyn tästä kahvin keittoon ja pikkuhiljaa puuhastelemaan. Sitä ennen pieni esittely miehen maalaamasta kaapista.
Ennen maaalausta:


Maalauksen jälkeen:

3 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Kylläpä tuli nätti tuosta kaapista kun maalasitte sen :) Hyviä juhlia!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)Nyt on kaikki tehty ja voi huilata :)

Mari kirjoitti...

Ohhoh! Kylläpäs muuttunut kaappi todella edukseen! Maalilla saa ihmeitä aikaan! :)