sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Plannerin koristelua

Niin se taas yksi työviikonloppu vierähti ja menikin todella nopeasti. Eilen ja tänään kuljinkin pyörällä ja täytyy sanoa, että kyllä oli helppoa. Talvellakin nimittäin kuljin viikonloput pyörällä aika usein, koska linja-autoja ei kulje aamulla siihen aikaan. Talvella miulla oli nastarenkaat ja nyt, kun ei ole enää lunta ja on tavalliset renkaat, matka ei tunnu miltään. Vaikka onkin suurimmaksi osaksi ylämäkeä täältä töihin. Ja matka suuntaansa 4 km. Kerran sunnuntai aamuna menin taksilla, kun ulkona oli niin kylmä ja taksin matkamittarin mukaan matkaa on tuo 4 km. Itse joskus mittasin entisellä autolla, että oli 3,5 km. Ehkä taksin mittari näyttää oikeammin, kun on suht uusi auto.

Toissailtana juuri nukkumaan käydessä sain hirveän hyviä ideoita nukkekotiin, mutta en jaksanut hakea paperia, että olisin kirjoittanut ylös. Eilen sitten töiden jälkeen menin askarteluhuoneeseen ja kuvittelin käyväni tekemään nukkekotiin jotain. En muistanut ensimmäistäkään ideaa! En vaikka istuin muutaman minuutin ja mietin ja mietin. Päätin sitten koristella kalenteriin ensi viikon.
Kuvat on tosi huonot. En ymmärrä, mistä johtuu, että tuo Lumia, jossa pitäisi olla huippuluokan kamera, ottaa näin huonoja kuvia. Ei auta kuvanmuokkauskaan. Kultateipit ei näytä kultaisilta ollenkaan eli tuo tähtiteippi ja alhaalla oleva on kulta-valkoisia.

Tällä sivulla osallistuin planspiraatioon:
Jotain taivaalla-raidat-kettu.
Tämä kuva se vasta huono onkin! Ihan vaaleanpunainen, vaikka oikeasti paperi on valkoista.
Tämän päivä/sivu olen kehittänyt itse. Siis tuon pohjan tein tietokoneella ja tulostin.
Mutta nyt taidan lähteä syömään.
Hyvää alkavaa viikkoa ja sunnuntain loppupäivää!

2 kommenttia:

Leea kirjoitti...

Kiva miten samasta pohjasta saa erilaisilla koristeiluilla niin erilaisen näköisen :)

Kiva tuo toinenkin sivu, ja söpöjä kettutarroja.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Nuo kettutarrat on kyllä ihania. Ja ketut yleensäkin.