sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Hyvää äitienpäivää!

Aika on taas juossut ihan omaan tahtiinsa ja tälläinen hitaampi immeinen ei pysy kyydissä ollenkaan.
Edellisestä päivityksestä on vierähtänyt aikaa yli 2 viikkoa. Elämä on niin kiireistä nykyisin, ettei kotona olemiseen ja tekemiseen jää aikaa paljon mitään. Viikonloppuisin on enemmän aikaa, mutta blogin päivittäminen ei ole ensimmäisellä eikä toisella sijalla.
Mutta tässä nyt tulee kuvia vappuaaton illasta.
Käytiin ajelemassa kaupungilla, ei mitään toimintaa missään.
Sitten mentiin Murheistenrantaan:

 Ja sieltä pyrähdettiin Mustolan sululle:

Vappuna oli lämmintä ja ihana ilma.
Iltapalaksi käytiin ostamassa Tuen grilliltä iltapalaa. En muistanut ottaa kuvaa :)

Vapun jälkeen olen tehnyt töitä ja käyttänyt vähäisen vapaa-aikani kotitöihin ja rakkaan harrastuksen parissa.
Olen aloittanut uuden art journal-kirjan. Tämä oli ennen lasten tatuointikirja, jonka purin ja laitoin pari metallirinkulaa, jotka saa tarvittaessa auki. Olen lisännyt sinne erilaisia papereita, kirjekuoria ym.
Jonkin verran on tullut tehtyäkin sivuja jo siihen.
Ensin kansi:
 Ja sitten sisäkansi/ensimmäinen sivu. Kannessa on aukko, josta näkyy ensimmäisen sivun maatuska.
 Leimoilla ja piirtämällä sekä vesiväreillä tein tämän sivun.
Ehkäpä nämä kuvat riittävätkin tässä vaiheessa. Latasin taas koneelle vinon pinon kuvia, jos vaikka päivittäisin blogia hieman useammin, kun kuvat on valmiina. Ehkä.
Mitäpä muuta? Hmmm...ei erikoista, viime yönä satoi niin kovin, että heräsin siihen ja rupesin panikoimaan, etten voi lähteä pyörällä töihin....kunnes tajusin, että on sunnuntai ja työpäivä on vasta huomenna.
Mutta nyt taitaa olla kahvin paikka. Mukavaa sunnuntaita, äitienpäivää ja tulevaa viikkoa!

5 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Aivan upeita kuvia! Hyvää Äitienpäivää sinulle!

gone to the beach kirjoitti...

Hyvää Äitienpäivää sinulle vaikkakin toivottelen hieman myöhässä. Niin, eipä tosiaan aina kerkeä bloggaamaan mutta eipä tuosta kannata vaivata päätään.
Oletkos haravoinut siellä pihaasi?
Niin ja alkanut valmistella sitä ihanaa patiota/miksi sitä sanotaan katosta? Kauniit piirrustusjuttuja taas, itsekin olen ajatellut että kun sais aikaseksi tarttua kynään. Itsekin olen aina ollut aika taiteellinen ja hyväkin piirtämään. Tuo piirtäminen mitä teet onkin sellaista aika terapeuttista koska se on ihan fiilistelypohjalla tapahtuvaa ja periaatteessa vain omille silmille yleensä. Ihana sain kotoani juuri keramiikkatöitä mitä joskus 10v. tein keramiikassa. Muista kun niitä tehtiin, ihan kuin aikaa ei tässä välissä olis ollut lainkaan. Jokaisessa signeeraus. !.Pitää joskus näyttää blogissa. Heipat.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Gone to the beach: Meillä on paviljonki pystytetty ilman koristuksia, ihan vaan tuolit ja pöytä on katon alla. En ainakaan vielä ole viitsinyt enempiä koristella.
Tuosta piirtämisestä ym. Mie en ole koskaan pitänyt itseäni mitenkään taiteellisena ja olen aika huono piirtämään. Mutta kun hurahdin tähän art journaliin, siinä ei onneksi tarvitsekaan osata juuri mitään. Jos ei piirrä, voi liimata valmiita kuvia ja vähän väritellä maaleilla, vesiväreillä tms. Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana, mitä kaikkea voi tehdä.

Marika KK kirjoitti...

ihanat värit!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Mie olen nyt jotenkin itsekin ihastunut noihin väreihin ja melkein jokaisessa sivussa tulee käytettyä niitä :)