perjantai 27. heinäkuuta 2012

Jotain muuta välillä

Jokohan olisi aika siirtyä eteenpäin tuolta olkkarin puolelta, nyt se on jo nähty. Kiitos kommenteistanne edellisiin.

Siirrytään siis makkarin puolelle. Tämä olisi kyllä ihana askarteluhuoneenakin, koska on niin iso. Mutta se askarteluhuone ei ole ihana makkarina, on kokeiltu. Sinne ei sitten juuri muuta mahdu kuin sänky ja sängyn ympärillä ei mahdu kunnolla kävelemään. Ahdistava on oikea sana.
Tässä huoneessa taas on tilaa vähän liikaakin ja on laitettu muutakin kuin sänky.

En viitsinyt järjestää petin päällistä ja häiritä kissoja, etenkin Julialla näkyy olevan mukavaa :)
Vieläkin on nuo omatekemät pimennysverhot ikkunassa. Kohta onneksi voi jo vaihtaa kevyempiin verhoihin. Ja jotain muuta väriä kuin sinistä. Onhan sininen kyllä rauhoittava väri, toisaalta.

Tänne siirtyi vitriini kirjoineen.
Telkkarin vieressä on taso tyhjänä. Siinä on miun kannettavan paikka, kun iltaisin ennen nukkumaanmenoa katselen askarteluvideoita. Lukeminen on vaihtunut askarteluvideoihin :)
Täällä on myös tuo iso kaappi, jossa säilytän verhoja, liinoja, lakanoita, torkkupeittoja ym. Myös kausivaatteita roikkuu henkarissa täällä. Tuonne mahtuu tosi paljon tavaraa.

Täällä on myös jotain, mikä sinne ei oikeasti kuuluisi. Mankeli ja mankelin alla silitystä ja mankeloimista odottavat...nyt tuo hyllykkö on taas täynnä niitä... Silityslauta on piilotettu ison kaapin ja seinän väliin. Siellähän se näkyykin :) Onpa hyvä piilo :)
Haluaisin nämä askarteluhuoneeseen, mutta sinne ei mahdu.
Oven takaa löytyy lisää hyllytilaa.
Tulostin ja silitysvehkeet sekä joitain laatikoita (jotka pitäisi päällystää jotenkin) ja iskältä lainattuja kirjoja. Ja tuo hirmuinen pääkallo, jota käytän jumppakeppinä. Kissat pelkäävät sitä :)
Siinäpä se. Nyt on taas kaikki kertaalleen näytetty :)
Tämä on niin pieni talo, ettei tässä paljon näyttämistä ole. Eikä oikein voi huonekalujakaan muutella enää paikasta toiseen.
Makkarissa pitäisi varmaan unisieppari siirtää sängyn päälle, kun mie näen mitä kamalampia unia joka yö. Ihan hirveitä painajaisia, oikeasti jotain rumia isoja rottia, juoksen karkuun murhaajia ja viime yönä piileskelin jossain metsässä jotain ihme tyyppejä, jotka liikuskelivat pyssyjen kanssa. Huhhuh. Ei siinä paljoa lepäydy, kun joka yö juoksee jotain karkuun.

Art jouranliin tein toissapäivänä uuden sivun (johon en oikein ole tyytyväinen, tulipahan tehtyä).
Luulin sen olevan kesän lämpimin päivä ja 2,5 viikkoon ensimmäinen sateeton, vaan eipä ollut. Illansuussa alkoi satamaan kaatamalla ja jatkui eiliseen melkein puoleen päivään asti.
Eipä se selitystä kaipaa. Tuollainen siitä tuli.

Tänään alkaa olympialaiset. Avajaiset jää näkemättä, mutta joka päivä tulee jostain aamukymmenestä iltakymmenee ohjelmaa. Vai tuleeko peräti yöhön asti. Yleensä olen katsonut, etenkin kesäolympialaisia. En mie talvisellaisista niinkään välitä. Varmaan nytkin tulee katsottua silloin kun ehtii.

Tänään mie taas menen viettämään perjantai-iltaa töihin. Eipähän tarvi miettiä, mitä illalla tekee. Eikä tarvi miettiä viikonlopunkaan tekemisiä, se menee aamuvuoroissa. Milloinkohan miulla on seuraava loma?... Hah, kaksi viikkoa ollut loman jälkeen töissä ja tuntuu, että edellisestä lomasta on jo ikuisuus.
Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: